Acasă este locul unde fiecare din noi se simte cel mai bine, în siguranță și liniștit. Tocmai de aceea facem totul pentru a ne transforma căminul într-un loc confortabil, cât mai practic și inteligent. În trecut, sistemele ”deștepte” nici nu se pomeneau, nu existau materiale care să ajute la acest lucru. Însă acum, totul pare mult mai ușor. Renovările de locuințe se fac ținând cont de ultimele apariții tehnologice și nu contează suma investită, cât utilitatea soluției. O dată ce ne transformă viața, e ok. Dar pentru a avea și soluții inteligente, e nevoie de materiale de calitate. Tocmai de aceea, în ceea ce privește sistemul electric, aparatajul modular de la Vimar este cel mai recomandat, întrucât ai siguranța calității. Garanția produselor furnizate de ei este de 10 ani și merită fiecare bănuț!

O casă inteligentă e în primul rând o casă pusă la punct și cu toate elementele electrice, în primul rând, înnoite. Mereu am avut o oareșce teamă cu instalația electrică, deoarece atunci când nu e pusă la punct, pot apărea scurtcircuite care duc la evenimente mult mai grave. Sistemul electric, format din prize și întrerupătoare, poate fi clasic sau modular. Dacă aveți câteva prize în toată casa, puteți merge pe versiunea clasică fără probleme. Dar pentru mai multe camere sau pur și simplu, mai multe prize, sfatul meu e să optați pentru aparatajul modular Vimar.

Cumpără întrerupătoare în care pot fi încadrate mai multe module – sunt și mai estetice, și mai practice. La fel se întâmplă și cu prizele. Poți opta și pentru variatoare, pentru a schimba intensitatea luminii atunci când dorești. Gândește-te că întrerupătoarele sunt de mai multe feluri, pot fi cap cruce, cap scară, duble… trebuie doar să te hotărăști la ce le vei folosi. Eu aș opta pentru aparataj modular prin prisma designului, pentru că îmi doresc ceva compact, care să arate bine și să fie de calitate. Nu vreau prize care să se deterioreze, să se smulgă din perete sau să se îngălbenească după câteva luni.

Avantajul aparatajului modular este că se pot combina mai multe aparate. Dozele sunt și ele special concepute pentru acest gen de aparataj, iar montajul e mai complicat și e necesară o documentație prealabilă mai amplă. Dar rezultatul final face să merite așteptarea și efortul!

Voi ce tip de aparataj folosiți în casă? Considerați că prizele și întrerupătoarele clasice sunt mai ok sau cele modulare ar fi mai practice?

2 Replies to “De ce să alegi aparataj modular Vimar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *