Suntem cu toții de acord că florile reprezintă unul din cele mai apreciate daruri. Mai ales atunci când în locul unui simplu buchet plusăm cu un aranjament deosebit, o cutie cu flori sau alegem noutățile precum trandafirii criogenați care rezistă ani de zile. Fie că alegem lăcrămioare sau orhidee, florile au o semnificație pozitivă și trebuie primite cu bucurie. Deși e o vorbă veche, să știți că se aplică – gestul contează! Nu ambalajul, nu marca, nu brandul, nu fundița. Gestul în sine, de a oferi, înseamnă că cel care o face s-a gândit la tine și și-a rupt din timpul și din finanțele sale pentru a-ți aduce ție o bucurie. Mai mare, mai mică, atât cât și-a permis, dar a făcut-o. Atunci, cum să nu apreciem? Mai ales când știm că vine din inimă.

Un aranjament cu gust îți va schimba întreaga dispoziție și va însenina orice încăpere în care îl pui. Fie că vorbim de un aranjament în vază sau modelele noi, gen cărți, biciclete, etc, e important ca florile să fie proaspete, nu ofilite, nu veștejite, să nu strice tot modelul. Deci, de unde alegem florile pe care le oferim? De la piață, le culegem noi înșine, comandăm flori online sau apelăm la florării?

V-ați întrebat vreodată de ce florile culese de noi nu rezistă atât de bine ca cele pe care le luăm din florării? Nici măcar cele din piață nu au proprietatea asta. Pentru că locurile specializate știu să le pună substanțe speciale care să le țină proaspete, să arate bine mai mult timp și să bucure privirea. Tocmai de aceea, e bine să apelăm la o florarie online de lux in Bucuresti atunci când vrem să oferim ceva deosebit. Livrarea e rapidă, la ușa ta sau a cui dorești, poți face și un mic cadou pe lângă, serviciile sunt deosebite!

Comandă flori online atunci când nu știi ce cadou să faci, când vrei să faci o surpriză frumoasă oamenilor din viața ta sau când pur și simplu nu ai timp de ceva mai sofisticat și care necesită mult timp. Fă cadou un buchet de flori când vrei să-i spui persoanei că o iubești, o apreciezi sau îți e dor!

4 Replies to “De unde cumpărăm flori deosebite?

  1. M-ai innebunit cu florile in ultima vreme. Si niste poze… de imi vine sa il bat pe al meu ca nu mi-a luat niciodata un asemenea buchet. Bine, imi ia el flori destul de des, dar nu ca astea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *