Tu câte știi despre pictura pe numere? Nu-i așa că doar denumirea acestei activități parcă îți stârnește curiozitatea? Dacă nu ai încercat genul acesta de pictură până acum, te provoc să o faci! Nu ai ce să pierzi, ci doar ce să câștigi – o experiență nouă și poate, de ce nu, o nouă pasiune.

Pentru ca experiența ta să fie inedită din toate punctele de vedere, ai nevoie de picturi pe numere înalt calitative, corect? Și unde le găsești? Lasă-mă să îți fac o recomandare în acest sens: picturapenumere.ro. Aici găsești diversitatea fix la ea acasă. În plus, modelele sunt atât de interesante, încât cred că te vei decide destul de greu asupra a ceea ce îți place.

Bucură-te de sesiuni încântătoare de pictură la tine acasă – ai acum șevalet la dispoziție!

Poate că în primă fază îți va părea puțin greu de pictat picturile pe numerele fără șasiu. Să știi că nu e deloc așa: le poți picta pe orice fel de suprafață plană fără prea mult efort. Totuși, dacă îți dorești să te bucuri de experiența pictatului pe numere ca un adevărat pictor, atunci achiziționează, din cadrul aceluiași magazin online, un sevalet ajustabil din aluminiu.

Acesta are o greutate de doar 1,2 kg și poate fi ajustat în funcție de necesități. De asemenea, modelul vine însoțit de husă cu rol de protecție în special atunci când vine vorba de transport. Îl poți folosi atât în interior, cât și în exterior – oriunde îți dorești tu.

Pictor în adevăratul sens al cuvântului? Iată cuțitele pentru pictură potrivite pentru tine!

Pe picturapenumere.ro găsești și un set complet de cutite pentru pictura. Vorbim de 5 tipuri de cuțite de pictură, fiecare cu dimensiuni diferite. Pe acestea nu le poți folosi la pictura pe numere, ci la pictura clasică. Dacă ești pictor profesionist știi deja despre ce e vorba. Sunt ideale atunci când vrei să pictezi în relief sau vrei să obții un efect de umbre în pictură. Știi tu mai bine ce ai de făcut cu ele.

Care sunt plăcerile tale? Ce ai de gând să pictezi?

După cum îți spuneam și la început, pe picturapenumere.ro regăsești o mulțime de modele de picturi pe numere. Să știi că toate sunt împărțite pe categorii sugestive. Poți alege modelul de interes pentru tine din categoria pentru femei, pentru bărbați, pictură pe numere cu animale, flori, clădiri, orașe, păsări, decor romantic, picturi pe numere cu inspirație din natură, din stilul modern și nu numai.

În plus de asta, pictura pe numere comandată vine cu toate elementele de care ai nevoie pentru a o finaliza. Este vorba despre pânza canvas de 40 cm x 50 cm, trei pensoane de dimensiuni diferite și toate culorile pe bază de apă și acril de care ai nevoie pentru a o picta.

Pictura pe Numere are sediul pe strada Mărășești, nr. 18, etaj 1, camera 2, Suceava. Pentru mai multe detalii ia legătura cu echipa prin e-mail: contact@pictorulfericit.ro sau prin apel telefonic la 0754 459 540.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *