Ziua bună, oameni dragi! Nu mă mai despart decât 2 zile de începutul muncii și sincer, parcă am nevoie de câteva să mă odihnesc deja! Da, mă ia durerea de cap când știu cu cine am de-a face. Viața în retail nu e prea ușoară, mai ales în perioada asta. Dar, trecând peste orice, vine vremea să ies în lume. Asta înseamnă în sfârșit make-up, ca să treacă mai ușor privirea de la părul care a crescut mult prea mult… Nu mi-e de nimic altceva decât de păr. Dar deh, ne conformăm. Dar o dată cu machiajul de zi cu zi, trebuie să îl dăm și jos. Sper din suflet că faceți parte din acele persoane care se demachiază zilnic și își curăță tenul. Nu de alta, dar consider că demachierea e regula de bază a unui ten frumos!

Apă micelară, lapte demachiant, ulei bifazic… ce alegem pentru demachierea zilnică?

Sunt extrem de multe opțiuni pe piață, tocmai de aceea vă pot spune că alegerea vă aparține. Da, știu, e complicat, dar până nu încercați, nu veți ști cu care din ele vă împăcați mai bine. Personal, laptele demachiant e un pic prea lichid pentru mine și cam intră în ochi. Apa micelară e ok, dar trebuie clătită. Bifazicul mi se pare cel mai eficient, dar rămâne uleios pe ten.

O soluție apoasă și cu multe beneficii este cea de la Medicalia Skincare, oferită de Beauty One. Avantajul este că are în componență ingrediente de uz profesional, organice și recomandate pentru ten sensibil. Vorbim despre o soluție de demachiere specială pentru ochi. Cu infuzie de mușețel și derivat de cocos, această soluție pare să fie ceva mai deosebit față de ce încercasem.

Părerea mea despre această soluție de la Medicalia Skincare

Această loțiune demachiantă vine într-un recipient de 120 ml, suficient pentru cel puțin o lună. Inovația constă în dozarea cu pompiță sub formă de spray. Nu am mai văzut până acum vreo soluție de demachiere care să aibă acest sistem. În general vin cu orificiu sau cu pompiță. Dar aici e ceva diferit.

Ca și eficacitate, mi s-a părut chiar ok! Da, face treabă bună în ceea ce privește demachierea. Curăță impecabil. Dar în schimb, m-au cam usturat un pic ochii… nu aș ști să vă zic ceva, poate a fost un ingredient ce nu mi-a priit. Am mai pățit asta cu un produs dedicat ochilor, deci cred că problema e la mine.

Când vine vorba de demachiere, ideea este să nu săriți peste acest pas! Indiferent că v-ați machiat excesiv sau nu, chiar e cazul să vă curățați tenul zilnic. Fie că vă alegeți lapte, apă, ulei, orice variantă e ok atâta timp cât vă creați un ritual! Voi ce tip de produse folosiți?

13 Replies to “Demachierea e obligatorie în fiecare zi!

  1. Infuzie de musetel si derivat de cocos deeja suna tentant. Eu folosesc daca am machiaj apa micelara Bioderma Sensibio si apoi spal cu cleanserul Cerave, iar daca nu am machiaj folosesc doar clanserul Cerave, e bland si curata foarte bine, foarte mult imi place si spumantul Bioderma Sensibio.

  2. Demachierea este un pas foarte important în îngrijirea zilnica a tenului chiar dacă nu ne machiem. Tenul are nevoie de o îngrijire deosebită și corectă dacă vrem să ne mulțumească.
    Îmi place ce am citit despre produsul Medicalia, m-ai convins ca ar trebui să-l încerc.

  3. Uneori mai omit sau pur si simplu nu am chef, dar inteleg ca este important sa fie facuta zilnic. Nu stiam, multumesc de informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *