Cu toții ne dorim să avem un zâmbet frumos, însă singura variantă pentru a-l obține este să ne îngrijim corespunzător dantura, astfel încât aceasta să își mențină sănătatea și culoarea de-a lungul timpului.

Însă se întâmplă de multe ori să nu acordăm danturii atenția necesară și astfel ajungem să dezvoltăm probleme precum carii, inflamații ale gingiei, infecții și multe altele. Acestea sunt mai ușor de tratat de către un medic specialist, însă sunt și cazuri în care ajungem în ultimul stadiu – cel de a pierde dintele cu probleme.

În majoritatea cazurilor, facem o vizită dentistului abia când problema ajunge într-un stadiu mai avansat și se poate întâmpla chiar să nu mai existe altă rezolvare decât extracția dintelui afectat. Și atunci singura soluție de a mai avea parte de un zâmbet frumos este implantul dentar. Să vedem în continuare câte ceva despre această procedură și unde o putem face!

Ce trebuie să știi despre implantul dentar?

Implantul dentar este reprezentat practic de o piesă realizată din titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, menită să înlocuiască rădăcina dintelui ce lipsește.

În momentul în care decidem să facem o astfel de procedură, trebuie să avem în vedere câteva aspecte importante precum:

  • Pregătirea și experiența medicului ce urmează să efectueze implantul;
  • Tehnica folosită de acesta pentru realizarea implantului;
  • Materialul din care este confecționat implantul respectiv.

Dar să vedem ce face mai exact implantul dentar! În primul rând, acesta are rol de înlocuitor al rădăcinii dintelui lipsă. Implantul dentar implică și beneficii medicale, în sensul că oprește atrofierea osului și previne retracția gingiei. De asemenea, având un implant dentar, avem posibilitatea de a monta proteze fixe pe acesta. Un ultim beneficiu, și poate cel mai important pentru toți cei ce apelează la această procedură, este faptul că schimbă aspectul estetic al danturii.

Dental Premier – implanturi dentare de calitate premium, într-o zi!

Și, pentru că trebuie să ținem cont de aspectele descrise mai sus, este important să apelăm la o clinică de încredere, în cadrul căreia atât serviciile, produsele, cât și personalul să fie de top.

O astfel de clinică este Dental Premier, în cadrul căreia putem opta pentru 3 tipuri de implanturi dentare: INNO, Bredent și Nobel Biocare. În funcție de bugetul disponibil, de preferințe și necesități, putem alege oricare variantă, toate fiind realizate la standarde înalte.

Tot mai mulți pacienți aleg să își facă un implant dentar într-o zi în cadrul acestei clinici. Asta înseamnă că beneficiază de un implant dentar rapid, ce poate fi realizat în aceeași zi sau în maxim 24 de ore, având coroane dentare fixe.

Mai multe detalii despre tipurile de implanturi dentare ce se pot realiza la Clinica Dental Premier regăsim accesând site-ul oficial dentalpremier.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *