Poate de multe ori ne-am dori să mergem la drum lung într-o călătorie, să vizităm și alte orașe, însă mașina pe care o avem nu ne oferă sentimentul de siguranță necesar pentru a ne porni cu ea. Poate de ceva timp face figuri și nu ți-ai dori ca în timpul deplasării să rămâi undeva pe marginea drumului sau, mai rău, să faci accident. Iar tu ca șofer trebuie să te gândești și la siguranța celorlalți participanți la trafic, pe lângă a ta. În cazul în care nu ai încredere în mașina pe care o deții, soluția optimă pentru călătoriile pe distanțe mari este o mașină închiriată de la GO TO Globalcar.

De ce să închiriezi o mașină de aici

Fiindcă aici mașinile întrunesc standardele europene, sunt mereu întreținute, noi și verificate cu atenție înainte de a fi predate clientului. Cu cât închiriezi mașina pe timp mai îndelungat, cu atât și prețurile scad, iar cele de aici sunt chiar accesibile, dar depind și de modelul mașinii dorite. Mașina pe care o închiriezi vine cu rezervorul plin și este și pet friendly, un plus destul de important pentru multi dintre clienți. Toate mașinile au asigurare full Casco.

Aceștia oferă și servicii de închirieri auto Otopeni dacă aterizezi vreodată în București și ai nevoie de o mașină cu care să te deplasezi prin oraș. Atât clienții privați, cât și companiile pot apela la serviciile lor. Dispun de tarife preferențiale și oferte speciale pentru multe dintre autoturismele din flota lor, suv-uri și chiar și limuzine. Mașinile pot fi închiriate fără să se impună o limită de kilometri, având toate taxele incluse.

Echipa GO TO Globalcar a cunoscut de-a lungul anilor aprecierea multor clienți datorită calității mașinilor, a prețurilor avantajoase, a profesionalismului și promptitudinii de care dau mereu dovadă. Sunt mereu pregătiți să te ajute într-o manieră cât mai eficientă, îți vor recomanda mașina ideală pentru cerințele pe care le ai, iar astfel vei economisi și timp și bani. Toate mașinile sunt dotate cu airbag, ABS, aer condiționat, radio-cd, deci nu-ți va lipsi absolut nimic la drum. Printre mărcile pe care le poți găsi aici se află BMW, Renault, Kia, Skoda și Suzuki, iar prețurile diferă în funcție de modelul mașinii ales. Accesează site-ul oficial goto-globalcar.ro pentru a vizualiza mașinile disponibile.

Deplasările tale pot fi mai confortabile și eficiente dacă alegi să închiriezi o mașină de la GO TO Globalcar.

Contact:

+40 737 452 540

+40 737 452 541

office@goto-globalcar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *