Ziua bună, oameni frumoși! M-a cam prins o răceală de câteva zile, iar asta se reflectă și în cheful meu de self-care. Totuși, pentru că am avut oricum un an ciudat, iar tenul meu suferă, vreau să vă zic câteva despre noua gamă Apaisac, special concepută pentru ten mixt sau gras. Această gamă a fost creată pentru persoanele ce suferă de acnee sau au o tendință grasă a tenului. Cele trei produse ale acestei game sunt următoarele – cremă matifiantă, cremă purifiantă și gel spumant pentru față. Brandul Biorga este binecunoscut în industria dermatocosmeticelor, iar unicul importator în România este Dermacare. Contează foarte mult ce anume alegem pentru tenul nostru. E clar că dermatocosmeticele sunt mult mai apreciate și mai recomandate, dat fiind faptul că sunt testate și concepute special pentru anumite probleme.

Eu am primit pentru a testa crema matifiantă și cea purifiantă, dar mă bate gândul serios să încerc și gelul spumant! Cele două creme vin în ambalaje de 40 ml și se pot folosi alternativ sau completa reciproc.

Crema matifiantă Biorga Apaisac

Este special concepută pentru pielea grasă sau mixtă și ajută la reducerea excesului de sebum. Are o textură lejeră, special concepută pentru uzul de zi cu zi. Se poate folosi și ca bază de machiaj. Are în componența sa mai multe ingrediente active:

– Dermapur, complex cu brevet Biorga, format din acid fenolic (antibacterian), peptide (cathelicidine) inhibă dezvoltarea bacteriei Propionibacterium acnes responsabilă pentru apariția acneei;

– acid hialuronic, cu rol hidratant;

– gluconat de zinc, cu rol anti-inflamator și sebo-regulator;

– fără parabeni, fără parfum.

Crema purifiantă Biorga Apaisac

Ajută la curățarea tenului și la menținerea unei pieli fără exces de sebum. Are o serie de ingrediente active foarte apreciate:

– acid salicilic 1%, cu rol keratolitic, seboregulator și matifiant;

– Betapur, ingredient cu brevet Biorga care stimulează sinteza de beta-defensină și inhibă sinteza de cytokine; cu rol anti-inflamator;

– vitamina E, cu rol anti-oxidant și anti-inflamator;

– acid hialuronic, cu rol hidratant și filmogen;

– fără parabeni, fără parfum.

Crema purifiantă mi s-a părut ceva mai densă decât cea matifiantă, dar per ansamblu, ambele au texturi ușoare și intră repede în piele. Eu am preferat să folosesc crema matifiantă dimineața, iar cea purifiantă seara. Într-adevăr, tenul pare să fie cu mai puțin luciu și cu mai puține probleme. Gelul spumant e pe lista mea, de el am nevoie pentru a completa acest ritual.

Această nouă gamă de dermatocosmetice Biorga Apaisac pare exact ceea ce aveam nevoie pentru ca tenul meu să fie lipsit de sebum și de problemele pe care le cauzează. Pot spune că aceste două creme își fac treaba excelent și merită încercate! Voi ați folosit până acum dermatocosmetice? Vă confruntați cu anumite probleme ale tenului? Ce tip de ten aveți?

5 Replies to “Dermatocosmetice Apaisac împotriva acneei

  1. destul de mare (e de bine!) concentratia de acid salicilic. S-ar putea sa imi placa si mie produsele astea. Le pun pe lista de incercat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *