Atunci când vine vorba de trendurile actuale pentru machiajul din timpul verii, make up-ul de tip wet look a fost și este cel mai popular și abordat în ultimele 2 sezoane. Toate femeile apreciază machiajul îndrăzneț, perfect, pe care îl văd în reviste sau pe podiumuri, dar le lipsește curajul să încerce un astfel de look, fie de teama de purta un machiaj pe care îl consideră prea strident, fie că nu știu cum se realizează corect un astfel de make up.

Descoperă care sunt secretele unui machiaj de tipul wet look, demn de revistele de moda!

  • De ce ai nevoie pentru machiajul ochilor?

În general, se recomandă începerea procedurii cu machiajul ochilor, pentru a putea remedia eventualele greșeli și pentru a curăța urmele de farduri de pe ten, fără a fi nevoită să refaci întregul make up.

  1. Baza pentru pleoape

Primul pas pe care trebuie să îl ai în vedere dacă îți dorești să realizezi un astfel de machiaj este folosirea unui primer cu efect de iluminarea pentru zona ochilor. În acest fel, vei obține un aspect mult mai luminos, ideal pentru un wet look. Pe de alta parte, acest pas este unul opțional, însă trebuie să știi că folosirea unei baze este esențială pentru că asigură rezistența machiajului.

  1. Un creion de ochi pe care să îl folosești pe post de produs de tranziție.

Mai ales dacă alegi să nu utilizezi un primer, îți poți începe machiajul ochilor prin aplicarea unei baze, peste care să fixezi produsele următoare.  Un creion de ochi într-o nuanță perlată sau sidefată poate reprezenta alegerea optimă. Dacă nu ai la îndemână un astfel de produs,  intră în magazinul online Pensule de machiaj și alege una dintre nuanțele superbe, ideale pentru un machiaj de vară.

3. Farduri de pleoape sidefate

Amintește-ți că, pentru a avea un make up rezistent, orice produs cremă ar trebui fixat cu unul pulbere. În acest caz, pentru realizarea unui wet look perfect, folosește o paletă de farduri perlate sau sidefate în nuanțe naturale sau tonuri rozalii, pentru a adăuga un plus de intensitate privirii și machiajului.

4. Folosește un pigment sau un glitter

Dacă preferi un make up complex, care să nu treacă neobservat, atunci poți aplica un pigment sau un glitter pe centrul pleoapei mobile pentru a evidenția zona și a crea impresia de ochi mai mari, de privire luminoasă, pătrunzătoare. Accesează site-ul oficial Pensuledemachiaj.ro și descoperă gama de glittere ce au cele mai intense și interesante nuanțe. La final, nu uita să aplici un strat dublu de mascara sau gene false pentru intensificarea privirii.

  • Ce produse trebuie să folosești pentru machiajul fetei?

În ceea ce privește machiajul tenului, lucrurile sunt mai simple, deoarece nu sunt necesare multe produse.

  1. Primer și fond de ten

Folosirea unei baze cu efect de iluminare este foarte importantă pentru rezistența machiajului. Iar în ceea ce privește fondul de ten, dacă până acum, în zilele sau serile călduroase de vară, foloseai unul cu efect de matifiere pentru a împiedica tenul să strălucească, în cazul unui make up de tip wet look ar fi indicat să folosești un fond de ten hidratant.

  1. Produse de iluminare și conturare

Pentru conturare, ar fi bine să nu folosești produse pudră, ci unele cremoase, pentru un efect mai natural, caracteristic acestui tip de machiaj. Nu uita că secretul make up-ului de tip wet look constă în aplicarea din abundență a iluminatorului, însă nu trebuie să exagerezi cu acest pas. Iar atunci când vine vorba de aplicarea pudrei, renunță la a folosi una compactă, colorată, care încarcă tenul, și utilizează o pudră translucidă, ce are rol doar de a fixa produsele cremoase.

  1. Rujul

Dacă ești mare fană a rujurilor mate, află că ele nu sunt deloc potrivite în acest context. Optează pentru un ruj lucios, hidratant sau chiar un gloss transparent pentru a completa imaginea unui wet look desăvârșit.

Acum că ai aflat care sunt pașii și secretele realizării unui wet look perfect, nu îți rămâne de făcut decât să exersezi tehnicile pentru a avea un machiaj impecabil. În plus, nu uita că acest make up nu este unul de purtat în timpul zilei, ci este potrivit pentru o petrecere sau un eveniment ce se desfășoară seara.

2 Replies to “Descoperă secretele unui machiaj de tipul wet look

  1. trebuie sa ai stofa de artist ca sa reusesti sa faci cu produsele de machiaj ce fac unele persoane. Eu nu ma descurc, Mie poti sa imi dai pe mana toate produsele dintr-un magazin, ca tot nu o sa iasa ce trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *