Ziua bună, oameni dragi! Ne apropiem cu pași repezi de weekend și pot spune că săptămâna asta am cam făcut ce mi-am propus. Ieri am primit și un nou curs de fotografie, așa că-n zilele astea libere o să profit de ocazie să mă pun pe studiat. Cred că azi e prima zi din săptămână în care nu mă machiez, dar să fiți sigure că și ultima. Da, am multe produse de consumat, am stocuri mari, așa că e cazul să fiu consecventă. Dar, după ce mă machiez, seara, trebuie să mă și demachiez, nu? Și vreau să vă mai arăt niște produse tare faine, pe care toți le laudă, doar eu nu apucasem să le încerc până acum vreo lună. Este vorba despre produsele Bioderma, care au cam rupt gura târgului în ultima perioadă!

Eu am primit în cadrul evenimentului Galați Beauty Swap din luna martie 2 produse, și anume apa micelară și crema de zi din gama Hydrabio. Da, citisem tot felul e chestii bune, mai ales despre apa micelară, dar știți cum sunt eu – Toma necredinciosul, până nu pun mâna, nu mă conving! Nu le-am pus imediat la treabă de cum le-am primit, întrucât am multe, multe recipiente deschise, și nu mai vreau să risipesc produse!

Apa micelară mi se pare demențială! Nu sunt fană declarată, dar serios, când găsești produse faine, nu ai de ce să nu le acorzi credit! Varianta de 500 ml e foarte generoasă, o să dureze ceva până să o consum (3-4 luni, nu vă gândiți că mai mult, în condițiile în care am deja o lună și e aproape de jumătate). Recipientul e din plastic, e ergonomic, orificiul de dozare e ok, fără a se risipi prea mult produs. Are parfum în compoziție, dar nu se simte. În plus, nu am avut nici cea mai mică problemă cu ea! Nu tu usturime, nu tu iritație, nada! Și eu folosesc culori mai tari la ochi, trebuie să demachiez bine, dar serios că n-am avut nicio problemă. A curățat aproape orice tip de machiaj, mai puțin Provocalips-ul de la Rimmel. Are o problemă cu make-up-ul waterproof.

Crema de zi are 40 grame și vine într-un tub cu pompiță. Îmi place, dozarea este mult mai ușoară și nu pierzi produs deloc! Plus că asta e cea mai igienică metodă. Este valabilă 9 luni de la deschidere și are SPF 30. În general nu sunt cea mai atentă persoană din lume la SPF, de multe ori îl neglijez, dar acum chiar mă simt mai ok știind că am și eu un minim de protecție. O folosesc dimineața și matifiază tenul după ce e aplicată. Nu mi-a provocat niciun fel de coșuri sau erupții.

Știu că nu toți avem același tip de ten, poate ce e ok pentru mine nu e pentru tine, și tot așa. Dar când mai toată lumea spune despre produsele Bioderma că-s ok… ce vrei mai mult? Fie că e vorba de albastru – Hydrabio, sau roz – Sensibio, ambele variante au recenzii pozitive! Găsiți produsele lor pe site sau noutăți pe pagina de Facebook.

Voi folosiți produse Bioderma? Ce-mi mai puteți recomanda din portofoliul lor? Am auzit că au tot felul de minunății, dar vă dați seama, dacă eu am ajuns la apa micelară așa greu…

28 Replies to “Descoperiri recente de bun augur – produsele Bioderma

  1. Folosesc pentru demachiere apa micelara Nivea. De la Bioderma am avut anul trecu un spray pentru protectie solara pe care trebuie sa vad daca il mai gasesc in farmacii si pentru vara aceasta.

    1. am auzit ca au produse cu spf foarte faine, si eu as fi vrut sa ma orientez spre ceva similar. plus ca am vazut un autobronzant interesant

  2. Eu folosesc doar apa micelara si uleiul de dus bioderama. Au produse bune, iar raportul preț/calitate este destul de ok

  3. Ma tenteaza atat apa micelara cat si crema de zi din gama Hydrabio, tocmai ca am citit numai reactii pozitive despre ele, si ca fac parte din gama Bioderma. Ma alatur celor care iubesc Bioderma.

    1. eu nu ma asteptam, sincer. nu sunt adepta produselor laudate, ma feresc uneori de ce inseamna prea mult marketing

    1. eu am inceput sa mai fac curat in ele, acum ma tin de treaba si sper ca pana la sfarsitul anului sa fiu cu ele gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *