Neața bună tuturor! V-am provocat ieri să îmi adresați întrebări pe pagina de Facebook a blogului și v-am promis că azi o să răspund tuturor într-un articol. Au fost câțiva curioși, sper ca data viitoare să fie și mai mulți, să prindă curaj și ceilalți. O să fac lucrul ăsta mai des, poate se mai ivesc curiozități și pe parcurs. Dar nu voi lungi vorba prea mult, să trecem la treabă!

Anto :

1.De ce îți schimbi așa des culoarea la păr ?—>Care e vopseaua preferată?

Sincer, nu îmi place culoarea mea naturală, e un șaten deschis, și fac cam tot ce pot să mă țin departe de el 😀 Am început să mă vopsesc pe a 9a, eram obsedată de negru la vârsta aia, dar anii au trecut și am zis să încerc și altceva. Sunt mai excentrică de fel, vreau mereu să fiu diferită, așa că probabil tocmai de aceea încep mereu cu părul, e mai ușor de transformat. Vopsea preferată încă nu am, dar mi-au plăcut mult Palette Intensive Color Creme – negru albăstrui și Pure Color de la Schwarkopf – raspberry red.


2.Care sunt cremele preferate pentru față și corp?

La capitolul corp m-am înțeles foarte bine cu untul de corp Thai Spa, intră repede în piele și eu nu prea am răbdare să stau jumătate de oră să mă cremuiesc. Bine, că pasul ăsta îl sar de multe ori (shame on me!) Pe parte de ten, schimb cremele de față ceva de speriat. Foarte mult mi-a plăcut gama Algaderm de la Gerocossen, ce-i drept.


3.Cum e o zi alături de năzdrăvanul patruped?

O nebunie totală! Acum, că e vară, e cam leșinat de căldură și mai mult doarme. Dar cum urmează 3 săptămâni de concediu, să vezi alergătură și stat pe afară! E un zăpăcit, mai ceva ca un copil mic! Trebuie să fiu cu ochii pe el în permanență.


4.Ce cărți ne mai recomanzi? Care e cartea preferată? Dar autorul preferat?

Mie îmi place tare mult genul polițist, așa că recomand oricui e fan seria neagră de la editura Trei, toate romanele scrise de autori nordici. Sunt maeștrii grenului! Cartea preferată… hmmm.. Cel mai iubit dintre pământeni! Mi-a plăcut foarte mult, deși e greuță. Autorul preferat? Nu am unul anume, îmi plac mai mulți – Marin Preda, Camilla Lackberg, Cristina Nemerovschi, John Grisham, Jeffrey Deaver. O amestecătură, nu-i așa? :))


5.Am văzut niște schimbări la tine în ultimele luni (sau poate greșesc) așa că aș vrea să te întreb dacă ai început să agreezi stilul elegant? (aveam impresia că preferi stilul sport)

Nu te înșeli, sunt într-o permanentă schimbare. Baza e tot stilul sport, e adevărat, dar încerc să fiu mai feminină. Nu știu să îți zic de ce, poate că am mai crescut? Mă apropii de 30? Tot ce e posibil…

6.Ai început să participi la evenimente pentru blogeri (lucru care îmi place pentru că ai ce spune și mai ales știi să explici corect, concret, real ce vezi și observi) —> ce evenimente urmează? Intenționezi să accepți invitații la evenimente diferite sau alegi dintre ele în funcție de preferințele tale?

Da, evenimentele de blogging sunt unul din cele mai frumoase lucruri de anul ăsta! Mă bucur că am avut ocazia să particip deja la 3 meetinguri, la deschideri de salon, etc. Din partea mea, aș participa la toate, și asta pentru că îmi place să cunosc fetele cu care schimb opinii în online. Dacă am fost noi la Suceava, aș merge oriunde aș fi invitată acum, nici nu m-aș mai uita 😀 Urmează Galați Beauty Swap #3 la început de august, sper să mai fie și altele. Eu sunt deschisă la orice gen de eveniment, vreau să învăț, să adun informații, să mă ”ajut” și să cunosc persoane cât mai multe, din sfere cât mai diverse.

Anto, sper că te-au mulțumit răspunsurile mele și nu, nu o să dau cu pietre! Îmi place că mă provoci să meditez, niciodată nu m-am gândit de ce m-am schimbat așa mult în ultima perioadă și am schimbat un pic și stilul! Chiar apreciez enorm când îmi pui întrebări, sunt bine gândite, bine punctate! Mai aștept și altele!

Valeria

Cum decurge o zi normală din viața ta și cum ai decis să îți faci un blog?

O zi normală din viața mea e pe repede înainte – muncă, acasă, scos Aki (eventual, dacă nu e Mr acasă), mâncare, curat, aranjat prin casă, poze pentru blog, poze pentru curs, citit, mâncare Aki, scos afară Aki (perioada 20-22 îi e rezervată), duș, citit, somn. 😀

Puțină lume știe că am mai avut un blog înainte de acesta, unul foarte personal. Mi-a plăcut întotdeauna să scriu, am vrut să dau la Jurnalism până m-am convins că nu ar fi o idee wow. Am cochetat și cu poezia, cu proza, dar am preferat să stau în banca mea. Totuși, acum 5 ani, când am început, citeam diverse bloguri și mă gândeam oare cum o fi să fii în pielea acestor fete, să scrii, să pozezi, etc. Și am zis că n-are ce să fie așa greu, așa că merită încercat.

Anda

Cum ai reușit să treci peste dezamăgirile în legătură cu locurile de muncă alese greșit?

Ma crezi dacă îți spun că nici acum nu-s mulțumită? Prima oară când mi-am dat demisia a fost mai greu. Dar apoi chiar nu mi-a mai păsat. Și mereu am căutat să plec la mai bine. Pentru mine nu sunt dezamăgiri, sunt experiențe, pot spune că am învățat să fac mai multe lucruri și asta mă încântă. Oricum, sunt într-o continuă căutare pentru că nu mă simt împlinită pe plan profesional. Plus că eu consider că studiile superioare nu mai merită, sunt plătite prost, deci profesiile de genul nu prea mai rentează.

Georgiana

Cum arată o zi obișnuită din viața dvs? Ce vă enervează maxim?

O zi obișnuită înseamnă o zi pe fugă. Muncă, Aki, mâncare, Aki, fuga prin oraș, Aki, citit, somn. E o rutină, o existență monotonă, știu, dar m-am învățat așa. Mă enervează o mulțime de lucruri, mai nou am boală pe cei de vârsta a 3a, care hrănesc câinii și pisicile comunitare, care îl tăbară pe Aki. Țin foarte mult la câinele meu și nu vreau să fie mușcat/zgâriat/speriat de tot felul de ființe de pe stradă, care nu ar trebui să se afle acolo. Mă mai enervează mult oamenii falși, ipocriți și care-și dau ochii peste cap. Cu toate regretele, sunt o persoană directă și ori îți zic că nu te înghit, ori te ocolesc.

Rebecca Mihaela

Ce faci când simți că ,,lumea ți se prăbușește”?

În general, încerc să mă calmez și să mă autosugestionez că va fi mai bine. Uneori cad și eu psihic, dar încerc să nu o fac prea des și să mă mobilizez. Mă gândesc că am pentru ce să mă zbat, așa că nu fac nimic cu lamentările și cu plânsul. Nu sunt tocmai o persoană pozitivă, dar în acele momente devin! Plus că Aki ajută enorm la liniștirea subsemnatei!

Naty Mihaela

Ai reușit să îți găsești vocația în această viață ?

Da, cred că vocația mea e scrisul. Trebuie să faci cumva lumea mai bună prin asta. Și cum eu reușesc să adun și să interacționez cu oamenii datorită scrisului, zic că e un câștig!

Diana Ionela

Care este cartea preferată?

Cel mai iubit dintre pământeni a lui Marin Preda.

Ana Maria Nicoleta

Ce activități îți plac cel mai mult?

Scrisul și cititul! Mai nou am descoperit și fotografia, deși asta cere timp. Dar în rest, aș scrie pe blog și aș citi carte după carte fără să țin cont de nimic!

Oana Cristina

Ce fel de persoană sunteți?

Sunt o persoană dintr-o bucată, directă, și poate că asta nu a fost întotdeauna un lucru bun. Nu prea știu să fiu diplomată și să iau omul prin învăluire, orice mă deranjează zic direct, pe față. Dar sunt și o persoană sinceră, care îi pune pe ceilalți mai presus, și loială. Dacă mi-ai câștigat prietenia, fac orice pentru tine.

Un articol lung, știu! Dar am vrut să răspund tuturor! Mulțumesc pentru întrebări, sper că v-am mai lămurit din curiozități! O să mai facem sesiuni de întrebări & răspunsuri, cred că sunt benefice, mă faceți și pe mine să mă mai analizez 😀

8 Replies to “Despre mine – întrebări și răspunsuri

    1. mi-ar fi placut la nebunie, dar din pacate, trebuie sa ne gandim si la ce vom face dupa. cu jurnalismul e mai complicat, doar in bucuresti poti avea succes

  1. Cum de am ratat sesiunea de intrebari? Se pare ca nu sunt suficient de atenta. Am o intrebare si eu, dar o pastrez pentru data viitoare. Sunt sigura ca va exista o data viitoare.
    PS: apreciez enorm sinceritatea. pacat ca nu sunt toti ca noi.

    1. ai fost bizi 😀 va exista sigur o data viitoare, vreau sa multumesc pe toata lumea! si eu apreciez sinceritatea si calitatea de a fi direct… dar pe unii ii deranjeaza grav

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *