Deși în general mă înțeleg bine cu produsele pe care le achiziționez, nefiind extrem de pretențioasă și neașteptându-mă la mare lucru din partea lor, mai sunt cazuri în care fac comparație între mărci cu preț similar și constat că există diferențe între calitatea lor. Cam așa s-a întâmplat cu plasturii pentru puncte negre de la Skinlite achiziționați din Dm. În general îi cumpăr pe cei de la Balea. Dacă urmăriți postările mele cu produsele consumate din fiecare lună, vedeți că cel puțin o cutie e la inventar. De data asta, însă, nu am mai găsit acești plasturi. Așa că am optat pentru brandul Skinlite, care avea la reducere cam același preț ca Balea – aproximativ 10 lei cutia cu 6 plasturi. Părerile mele în cele ce urmează!

Plasturii de la Skinlite sunt ambalați la fel ca produsele de acest gen. Sunt 6 plasturi în cutie, ambalați individual. Modul de aplicare este identic. Pe tenul demachiat, curățat în prealabil foarte bine, se aplică pe nasul umed. E nevoie de acea apă pe nas pentru a se lipi foarte bine de piele. Se lasă să se usuce și se trage cu putere pentru a curăța impuritățile din interior. Eu recomand folosirea acestor plasturi după duș, când porii sunt deschiși.

Până acum nimic neobișnuit, totul a mers conform planului, să zic așa. Până în momentul când a trebuit să îndepărtez plasturele de pe nas. Atunci m-am trezit cu bucățele din el în mână, nu a vrut să se desprindă integral sub nicio formă. Unde mai pui că abia dacă a scos 2-3 puncte negre. În general, la plasturii Balea, murdăria din pori era vizibilă. Și se dezlipeau complet, fără să se rupă.

Never buying it again…

Din păcate, am achiziționat acești plasturi cam degeaba. I-am încercat și pe Mr, efectul a fost același. Rupți și fără să scoată nimic. Adică cred că mai bine puneam o bandă de scotch, e posibil să fi avut același efect. Bine că măcar știu de ce să mă feresc de acum încolo. O să optez tot pentru Balea, care e o marcă ce nu prea m-a dezamăgit!

Aici nu prea e vorba de tenul fiecăruia, dat fiind faptul că mai repede reclam calitatea proastă a plasturilor Skinlite, a materialului din care sunt făcuți și a adezivului din dotare, care nu scoate absolut nimic. Voi cu ce ați avut experiențe de acest gen, cu ce nu v-ați împăcat?

17 Replies to “Produse care m-au dezamăgit – plasturii pentru nas Skinlite

  1. Nu am incercat niciodata plasturi pentru nas, insa in caz ca ma hotarasc sa imi cumpar, ii voi evita pe acestia

  2. nu am avut experiente neplacute. Pe-astia i-am nimerit bine. Unul dintre produsele bune de la Lady’s, ca nu au prea multe, sunt plasturii astia pentur puncte negre. Treaba e ca sunt mai scumpi decat cei de la Balea, asa ca o sa trec si eu prin dm cat de curand.

  3. Eu îi folosesc pe cei de la 7th heaven. Cu ei mă înțeleg cel mai bine și mi-au fost buni din prima, contează foarte mult să ai porii deschiși ca să își facă efectul.

  4. Probabil banda de scotch nici nu se rupea în bucățele 😂. Deh, ce să faci, până nu încerci, nu ai de unde să știi. Bine că ne-ai spus și nouă ca să știm de ce ne ferim.

  5. Am gasit si eu de-alungul timpului produse care m-au dezamagit din diverse motive. Ultima a fost acetona de la Ebelin care nu face o treaba deloc buna.

  6. Nu prea ma incanta pe mine in general conceptul asta de plasture. Am incercat si eu o data ceva asemanator si am zis ca nu e de mine. Acid salic pentru puncte negre, si se inchid porii, aspectul pielii e mai neted si ies singure punctele negre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *