Fie că este aniversare, onomastică sau Crăciunul, un copil este curios de fel, iar unii au prea multă energie. Poate fi o reală provocare să găsești un loc în care poți ascunde un cadou, mai ales dacă al tău copil știe că urmează să primească un cadou. Din acest motiv este bine să fii cu un pas înaintea celui mic. Iată câteva idei care te vor ajuta să îl surprinzi pe copil fără a avea parte de surprize din partea lui.

Sertarele din bucătărie folosite rar – Cu siguranță ai cel puțin un sertar în bucătărie plin cu lucruri pe care le folosești din an în Paște. Poate ai chiar și un sertar liber unde nu s-ar gândi nimeni să se uite. Ascunde cadoul într-un sertar și pune niște folie sau ceva care să camufleze cadoul. Oricum, de obicei copiii nu sunt neapărat preocupați de acele sertare misterioase din bucătărie.

Casa altcuiva – Dacă al tău copil este o fire extrem de curioasă și tipul de polițist neastâmpărat aflat într-o continuă percheziție, atunci poți lua în calcul casa unui bun prieten. Cadourile fragile de tipul coșurilor cadou (Giftsolution dispune de unele chiar foarte elegante) necesită un spațiu mărișor pentru a nu se deteriora. Dacă dorești să minimizezi deranjul persoanei care te ajută, poți sincroniza achiziționarea cadoului astfel încât să îl lași doar câteva zile. Acesta este cel mai sigur mod de a te asigura că surpriza decurge cum trebuie.

Portbagajul mașinii tale – Este o opțiune foarte bună dacă nu ai în plan să circuli cu mașina și să îl iei pe cel mic cu tine. În caz contrar, ai putea să ascunzi cadoul în locul unde se află roata de rezervă.

La birou unde muncești – O altă opțiune excelentă complet ferită de ochii familiei.

Ascunzișuri DIY – Locul ideal unde poți ascunde un cadou este cel improvizat chiar de tine. Acest articol conține instrucțiuni referitoare la cum îți poți transforma biblioteca în ascunzișul perfect, complet invizibil ochiului liber.

În dezordine – Dacă ești o fire mai dezordonată, felicitări! Este printre puținele dăți când dezordinea îți poate fi de ajutor. Dacă ai un garaj unde sunt puse mai multe lucruri grămadă, te poți folosi de sumedenia de lucruri, ascunzând cadoul sub toate acele lucruri. Dacă sunt lucruri grele, scule, materiale sau alte lucruri “de adulți”, cel mic va fi reticient în a-și băga nasul unde nu-i fierbe oala.

Desigur, sunt și cazuri de copii ambițioși care simt nevoia constantă de a ști tot. În acele cazuri, ar fi indicat să alegi alte soluții mai sigure.

Un coș cadou este o metodă foarte bună de a-i arăta celui mic că îți pasă de el. Poți pune mai multe lucruri într-un coș cadou, cu condiția să aibă însemnătate.

4 Replies to “Dilema cadourilor surpriză: Unde poți ascunde un cadou de copilul tău?

  1. Asta e o chestie care ma interesa si pe mine, chiar daca nu am copii. Ma stresez ca ori de cate ori ii cumpar prietenului meu cate ceva, nu pot sa ascund acele cadouri/surprize, ca imediat da de ele prin casa. Chiar eram curioasa cand am vazut titlul sa vad ce ascunzisuri propui. Acum stiu unde sa pitesc cadourile ^^.

  2. Eu am norocul ca piticii pentru care cumpar cadouri nu-mi apartin si nu vin asa des pe la mine ca sa fiu nevoita sa ascund cadourile de ei, Daca ar fi nevoie, cred ca le-as ascunde in sifonier, sub teancul cu haine de calcat 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *