Ziua bună tuturor! Prima zi de toamnă a venit, oficial. Mă bucur că parcă și vremea s-a schimbat, aerul e mai respirabil și încep să îmi fac planurile pentru acest sezon. Tototdată, parcă nici curățenia în casă nu mai e o corvoadă, aerul condiționat nu va mai funcționa încontinuu, iar orice rutină va fi  mai ușor de ținut. Astfel că astăzi vreau să vă povestesc câteva despre produsele non-food de la Grande Gloria. După cum știți, aici v-am spus ce produse faine am consumat de la ei și câte chestii găsiți, de la dulciuri la alimente de bază. Așa că azi e cazul să avem un pic grijă și de noi, și de casă, tot cu produsele lor, dar de la alte branduri – Senzate, Expertto Forte și Hygienium. Produsele le găsiți și în magazinul online, dar și în cele fizice.

Produse pentru igiena personală

Aici avem drept reprezentant brandul Hygienium. Unele produse, precum ar fi dischetele demachiante sau șervețelele de igienă intimă le-am mai încercat de-a lungul timpului. Însă altele au fost noutăți și pentru mine! Șervețelele umede au fost foarte utile și chiar le-am luat cu mine și când am fost plecată. Dezinfectantul e în format travel-size, deci merge strecurat și el în geantă.

Crema răcoritoare cu mentă pentru înțepăturile de insecte e genială, pe mine mă ajută enorm. Țânțarii au o atracție inexplicabilă față de mine și mă trezesc mereu cu ciupituri. Provoacă niște mâncărimi groaznice. Așa că am sperat de la această cremă la ce e mai bun. Și chiar atenuează mâncărimile! Și loțiunea împotriva insectelor e ok, doar să nu fie foarte multe. La mine oricum treaba e problematică. Mi-a mai plăcut foarte mult și spuma pentru igienă intimă, o folosesc zilnic și nu provoacă mâncărimi, iritații sau alte probleme.

Produse cosmetice Senzate

Aici chiar pot spune că nu am mai folosit produsele acestui brand, însă știu că au prețuri accesibile, iar în momentul de față sunt conștientă și de eficiența lor. Am folosit șervețele de demachiere cu lavandă, cremă de mâini și săpun lichid. Toate faine, cu un miros plăcut și subtil, nu artificial. Sistemuld e dozare al săpunului și cremei sunt concepute foarte bine, astfel încât se folosește atât produs cât e necesar .

Produse pentru casă de la Expertto Forte

Am primit un spray de mobilă, șervețele umede universale și șervețele umede pentru încălțăminte. Așa cum v-am arătat, de cele din urmă am fost extrem de încântată. Adevărul e că lasă încălțămintea impecabilă, nu o impregnează cu diverse substanțe, iar materialele mai pretențioase gen catifea sau piele întoarsă sunt protejate. Da, merită din plin!

Toate produsele Grande Gloria, fie că vorbim de cele din categoria food sau non-food, se găsesc în magazinele fizice sau online. Raportul calitate-preț e foarte bun, astfel că sunt sigură că veți contribui și la bunăstarea bugetului. Voi ați folosit vreunul din brandurile lor? Care v-ar fi cel mai util?

5 Replies to “Orice îți dorești găsești la Grande Gloria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *