Ziua bună, oameni faini! Nu știu cum sunteți voi, dar eu abia așteptam toamna! Și asta pentru că încep să schimb decorul casei, începe să fie răcoare, pot să aprind lumânări parfumate și pot să beau ceva cald. Până acum era imposibil de stat cu rulourile ridicate, orice rază de soare nu însemna decât sufocare. Însă acum e chiar plăcut, gândiți-vă că la mine erau cam 30 de grade, scădea destul de rar pe la 29 cu aerul pornit mult timp. Și tocmai ca făcând parte din schimbările astea de anotimp, am zis să cumpăr și o saltea nouă, dat fiind faptul că cea veche avea ceva arcuri sărite. Acum am optat pentru ceva din burete. Și cum am fost și plecați, deci a avut timp să se umfle, am zis să profit și să pun și noua lenjerie de pat de la Patone, primită la Danube Bloggers Meet #2.

Ce îmi place foarte mult la acest site e că găsești absolut orice fel de lenjerie, pentru orice perioadă sau sărbătoare. De exemplu, în decembrie îmi e deja clar că voi comanda lenjerii de pat Crăciun, pentru că ai de unde să alegi. Atât variante fosforescente, cât și cocolino.

Lenjeriile variază, găsești Pucioasa, 100% bumbac, bumbac satinat, finet, cocolino, damasc, fosforescente sau cu print 3D. Prețurile sunt mega accesibile și au diverse promoții frecvent. De exemplu, acum erau două lenjerii cu print 3D la 209.99 lei, seturi de lenjerii plus perne și pilotă, și să nu uit de două lenjerii din finet la 289.99 lei. Iar din câte modele au… e imposibil să nu găsești ceva!

Caută și tu lenjerii de pat de cea mai bună calitate!

E ușor să găsești ce cauți atunci când ai filtrele potrivite. Dacă vrei o lenjerie pentru un pat dublu, dacă vrei fețe de perne 50×70 sau pătrate, dacă vrei anumite culori sau într-un interval de preț, e foarte ușor să găsești ce cauți. Și te bucuri de sute de modele diferite, poți chiar să iei câte unul pentru fiecare sezon. Eu mă bucur de lenjeria pe care am primit-o, e cu două fețe, una crem și una gri petrol la plicul pentru pilotă. Cearceaful este imens, în sfârșit nu mai cade de pe pat, iar fețele de pernă sunt 50×70 și sunt tip plic.

Materialul este foarte fain, moale, nu se șifonează, e ușor de spălat și de călcat. În plus, combinația de culori e pe gustul meu! Nu am avut niciodată genul ăsta de gri, însă e tare fain.

Mă bucur că am descoperit lenjeriile de pat de la Patone și chiar am în plan să îmi iau (cel puțin!) una de Crăciun. Și una de Valentines. Și una de Paște… și tot așa! Și voi aveți o chestie cu lenjeriile de pat, să le asortați cu perioada sau cu decorațiunile din casă?

10 Replies to “Schimbă fața dormitorului cu o lenjerie de pat nouă!

  1. Cat de faină e alegerea ta, imi place foarte mult. Eu aleg lenjeria de pat dupa culorile din dormitor, in general maro, culori neutre. Se potrivește ce ai tu si la mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *