Nu stiu daca ati aflat si voi, dar exista Clubul Dove. Si aici, daca cumparati produse Dove, aveti sansa sa primiti o gramada de cadouri frumoase! Se utilizeaza sistemul porumbeilor 😀 Adica pe porumbei aurii si argintii. Cei argintii ii primiti pentru activitati, pentru logarea din fiecare luna, diverse lucruri de acest fel. Cei aurii (care sunt cei mai importanti) ii primiti pentru cumparaturi. Ca sa aveti un porumbel auriu, trebuie sa aveti cate un produs din urmatoarele categorii: sapunuri, geluri de dus, ingrijirea pielii, ingrijirea parului si deodorante. Deci la 5 produse aveti un porumbel. Ca oferta speciala, si ocazie de neratat, in luna decembrie, pentru fiecare set de produse cumparat, aveti un porumbel (inclusiv pentru seturile cu gel de dus si sapun)! 
Ce puteti primi? Pai, la 3 porumbei aurii si 6 porumbei argintii, primiti un set care cuprinde o pereche de papuci, un prosop si un halat. Ca cele de mai jos 😀

Cum, credeati ca ratez ocazia? :)) Am uitat sa mentionez ca porumbei aurii primiti si de ziua voastra! Si la prima comanda de acest gen din club primiti si o lotiune de corp si un balsam de par.

Ce mai puteti primi? Vouchere la emag si diverse accesorii de renume. Voucherele sunt valabile doar pentru achizitionarea de epilatoare, placi de indreptat parul, ondulatoare, uscatoare si perii rotative si ionice.

Concluzia e ca daca folositi produse Dove, chiar se merita sa incarcati bonurile si sa aveti sansa sa primiti cadouri minunate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *