Ziua bună, oameni faini! Astăzi vorbim un pic despre imunitate și despre vitaminele atât de necesare corpului nostru. Înainte nu luam absolut nimic și mai aveam episoade de dureri, de slăbiciune sau de răceală frecventă. Însă de la un timp am mai multă grijă de corpul meu. Dat fiind faptul că am renunțat la carne, știu că îmi privez corpul de o gamă largă de vitamine. Nu e vorba că nu le-aș putea lua din altă parte, dar uneori chiar nu ai cum să mănânci din toate pentru a fi cu doza zilnică la maxim. Tocmai de aceea am început să iau suplimente să compensez asta. Iau calciu, pentru că oasele mele au nevoie de susținere. Și obișnuiam să iau și sirop de cătină, pentru imunitate. În primul an a mers, în al doilea cred că m-am cam obișnuit cu el.

Cei de la BioSunline au fost extrem de darnici cu ocazia evenimentului nostru DanubeBloggersMeet 2 și ne-au trimis un pachet de suplimente care să ne ajute să ne pregătim pentru sezonul rece. Vorbim despre mini vitamina C, Imunovita Esential, Focus Kids BSL, SunBlock și Vitamine pentru păr – Biominerale Păr & Unghii PantoKera+. Divizia de vitamine și suplimente a celor de la BioSunline a fost creată cu 10 ani în urmă și cuprinde produse menite să susțină sănătatea organismului. De asemenea, mizează pe calitate și pe accesibilitate.

Mini vitamina C – Kids

Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă cu rol important în creșterea rezistenței organismului. De obicei o luăm din fructe și legume, mai ales din citrice, kiwi, legume verzi, varză roșie, ardei iute, fructe de pădure, căpșune sau cartofi dulci. Dar există și posibilitatea să nu asimilăm cum trebuie această vitamină și să fim astfel privați de beneficiile ei. Tocmai de asta avem nevoie de suplimente. Pentru cei mici, aceste mini vitamine sunt extrem de ușor de administrat, vin sub formă de ursuleți și au aromă plăcută.

Imunovita Esential – să vină toamna!

Acum chiar poate să vină sezonul rece! În loc de obișnuitul sirop de cătină am alt aliat de nădejde. Acest complex de 11 vitamine și minerale îmi va întări sistemul imunitar, iar organismul meu va fi pregătit să lupte cu răcelile. Ce conține? Vitaminele A, C, D3, E, B2, B6, B12, acid folic, fier, seleniu și zinc. Toate pregătesc organismul și îl întăresc. Îmi convine că se ia o singură capsulă pe zi, astfel nu există riscul să uit.

Vitamine pentru păr – Biominerale Păr & Unghii PantoKera+

Acesta este un supliment care mie îmi va folosi extrem de mult. Dat fiind faptul că mi-am lăsat părul să crească și e și foarte expus acțiunii vopselurilor și decoloranților, mi se pare ok să încerc să îl ”ajut”. Tocmai de aceea profit de aceste pastile care conțin dolomit, fructe de cătină, L-cisteină, L-metionină, drojdie de bere uscată, beta-caroten, keratină, MSM, acid pantotenic, biotină și PABA. Nu conțin gluten, zahăr, lactoză sau conservanți, nu au arome, coloranți sau îndulcitori artificiali. Sunt suplimente benefice, ce revitalizează firul de păr și unghia. Și aici am probleme, ale mele rupându-se frecvent.

Produsele BioSunline au fost concepute pentru ca toată lumea să aibă parte de îngrijirea pe care o merită. Vitamine, minerale, săruri și tot ce e nevoie pentru ca organismul nostru să funcționeze la parametrii optimi. Voi apelați la suplimente sau considerați că vă luați tot ce aveți nevoie din alimentație?

5 Replies to “Ia-ți doza zilnică de vitamine și minerale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *