Ziua bună, oameni faini! Vă era dor de câteva hăinuțe? V-am arătat acum ceva timp o poză pe Insta cu comanda mea de la Dropship și bineînțeles că rochița se vedea din avion :)) Dar, pe lângă ea, am mai ales o piesă ce în mod normal nu și-ar fi găsit locul în garderoba mea, dar așa a fost să fie. Haideți să vă povestesc despre acest site mai în detaliu!

EN: Good day, beautiful people! Did you miss some clothes? I’ve been showing you on Insta a picture with my Dropship order, and of course the dress was very visible :)) But besides it, I had a piece that would not normally have found a place in my wardrobe, but so it was. Let me tell you more details about this site!

Unde vine comanda, în cât timp? / Where does the order come, how long takes the shipping?

Comanda a venit prin curier, fapt care m-a bucurat enorm! Îmi place că nu mai trebuie să mă mai plimb pe la poșta vamală. Timpul de expediere nu a fost foarte mare, undeva la vreo 2 săptămâni. Acceptabil, zic eu. Ce m-a uimit cel mai tare este prețul produselor. Dacă intrați pe site, veți vedea despre ce vorbesc. Mă așteptam ca la banii pe care îi dai, să nu fie chiar atât de wow produsele. Dar m-am înșelat, calitatea lor e excepțională și merită din plin!

EN: The order came through the courier, which enjoyed me! I like the fact that I do not have to go to the post office anymore. The shipment time was not very high, somewhere about 2 weeks. Acceptable, I say. What surprised me the best is the price of the products. If you enter on the website, you’ll see what I’m talking about. I was expecting that the price would reflect the quality of the products. But I’m wrong, their quality is exceptional and it’s worth it!

Sky Blue Bliss Dress – Dropship

Rochița aleasă de mine este una de vară. Nu mă certați că i-am pus pantofi, încă mai caut o pereche de sandale care să mă mulțumească! Și cum cu adidași chiar nu mergea… Din cauza lungimii, cred că tocurile sunt obligatorii. Este o rochie midi, din voal, cu jupă pe dedesubt. Nu este transparentă absolut deloc, iar bretelele sunt ajustabile. Îmi place mult modelul și cordonul din talie. Este o rochie lejeră, eu am luat mărimea L, eram un pic sceptică, dar și M mergea foarte bine, cred că chiar mai bine.

EN: The dress I choose is one that fits in the summer. Don’t you argue with me about putting my shoes on, I am still looking for a pair of sandals to please me! And how the sneakers did not really work out… Because of the length, I think the heels are mandatory. It is a midi dress, from the veil, with a scarf underneath. It’s not transparent at all, and the straps are adjustable. I really like the pattern and the waistband on the waist. It’s a light dress, I got the size L, I was a bit skeptical, but M was doing very well, I think even better.

Khaki Fleece Open Front Coat with Pockets – Dropship

Prima dată când am văzut acest cojocel, am zis că nu prea e genul meu. Apoi m-am gândit să-l iau pentru că pare pufos și drăguț. Nu m-aș fi așteptat, totuși, să fie și extrem de călduros! Cred că e o piesă minunată și poate fi integrat foarte ușor într-o ținută casual sau elegantă. Are două rânduri de nasturi, poate fi închis pe ambele părți, și buzunare! Este confecționat dintr-un material moale, de pluș, căptușit pe interior, dar foarte, foarte călduros! Singura mea bubă e că nu se închide până sus, dar asta se rezolvă cu o eșarfă. Eu am luat mărimea M, e ok, dar cred că și S era bun, pentru că nu e mulat pe corp.

EN: First time I saw this coat, I said it was not really my kind. Then I thought I’d take it because it looks fluffy and cute. I would not have expected, however, to be extremely warm! I think it’s a great piece and can be easily integrated into a casual or stylish outfit. It has two rows of buttons, it can be closed on both sides, and also pockets! It is made of soft fabric, plush, padded inside, but very, very warm! My only bum is that it does not close up, but that’s done with a scarf. I got the size M, it’s ok but I think S was good too, because it’s not stuffed on the body.

Pe scurt, comanda mea pe Dropship a fost un real succes! A venit repede, hainele sunt foarte faine, iar prețurile accesibile! Și au extrem de multe modele! Deci chiar aveți nevoie de mult, mult timp pentru a studia oferta. Voi ați comandat de la ei până acum? Ce părere v-au făcut?
EN: As a conclusion, my order on Dropship was a real success! It came quickly, clothes are very refined, and at affordable prices! And they have a lot of models! So you really need a long, long time to study the offer. Have you ordered from them so far? What opinion did they do to you?

72 Replies to “My first Dropship order – impressions (RO/EN)

 1. Drăguțe piesele tale! Chiar este călduroasă jacheta ”pufoșică”!
  Cu alte cuvinte, ești pregătită și pentru zilele călduroase care vor veni și pentru frigul care nu se lasă dus.
  Mă uit și eu pe site să văd ce găsesc.

 2. nu te cert ca ai pus pantofi pentru ca altfel iti vine bine rochia si sunt mandra de tine ca ai ales culori mai deschise. La sandale te asigur eu ca merge si talpa joasa la rochita asta si te vei simti minunat la vara.

  1. uite ca nici nu am incercat sa iau ceva cu talpa joasa, pentru ca lungimea mi se pare un pic ciudata. eu sunt invatata cu rochii mai scurte, cred, si din cauza asta. nu te bucura prea repede cu culorile :)))

  1. da, mai scurta era perfecta, chiar si pentru mine, care sunt destul de inalta. dar m-am gandit si ca as putea-o modifica 😀

 3. Rochia nu prea imi place si nici pe tine nu prea te vad purtand-o, insa haina-cojocelul sau cum s-o numi el este genial si iti vine foarte bine, iti da un aer foarte chic! 😀

  1. hi hi, da, ala e achizitie veche din h&m, imi pare rau ca nu il mai gasesc, ca s-a cam uzat de cativa ani. dar ramane preferatul meu din toata garderoba!

 4. Nu stiam ca prezentul perfect se foloseste cu expresia a while ago 🙂
  dar gramatica engleza e in schimbare, nu?
  Sa le porti cu placere!

 5. Hainuta o am si eu dar pe un maro mai inchis, iar rochita zic eu si parca as vdea-o si cu o pereche de adidasi sau tenisi si un cardigan sau o jachete sdin piele pe deasupra. Inceasrca si vezi cum ar sta

  1. mie mi se pare mai ok cu tocuri din cauza lungimii, dar o sa incerc si sandale joase, chiar sunt curioasa cum se vede!

 6. Tare frumoase hainutele!! 😍 Ma bucur sa aud ca au venit prin curier. O sa ma uit si eu pe site, poate comand ceva. Cojocul arata asa de pufos! Iar rochita are un imprimeu minunat!

  1. da, cojocelul e chiar super fain, nu ma asteptam! de obicei am ceva dubii, mai ales cand sunt site-uri pe care nu le cunosc, dar de data asta chiar au fost ok!

 7. Rochita este frumoasa, dar putin cam lunga. Am intrat repede sa citesc despre ea, speram sa fie din bumbac. Nu suport materialele sintetice vara. Cel mai mult mi-a placut cojocelul care mi se pare genial. Foarte practic, culoare placuta si usor de asortat la orice. Sa le porti cu placere!

  1. multumesc tare mult! da, nu e bumbac, din pacate. si mie mi se pare usor lunga, dar ma gandeam si sa ii fac un pic felul cu vreo 2-3 palme mai mica 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *