Acum ceva timp (vă arătam aici) am primit un colet cu bunătăți de la Pentru Corpul Tău. Printre altele, am optat și pentru produse care să mă ajute în problema căderii părului. Șamponul de la Gerovital a fost mană cerească pentru mine, dar am zis să iau în calcul varianta de la Cosmetic Plant, și anume duo-ul STOP! Căderii părului, format din șampon și loțiune tonică cu trifoi roșu și pantenol.

IMG_20150907_162700Șamponul din gama STOP! Căderii părului conține extract de trifoi roșu și pantenol, iar ingredientul activ acționează în mod direct prin trei mecanisme asupra factorilor de pierderea părului: normalizează ciclul de creștere a firului de păr, menține dimensiunea folicului pilos și consolidează ancorarea acestuia. Se recomandă folosirea împreună cu loțiunea tonică. Vine într-un recipient de 250ml, este transparent și destul de spornic.

Loțiunea tonică are o formulă inovatoare bazată pe un ingredient activ complex: extract de trifoi roșu și acetyl tetrapeptide-3, prin care protejează intens părul. Conform testelor clinice realizate de către producătorul ingredientului, după aproximativ 4 luni de folosire, aceasta realizează o îmbunătățire a ratei creșterii părului cu 46%. Vine într-un recipient de 100 ml și se recomandă aplicarea în fiecare zi, fără a se clăti.

Eu am vreo 2-3 săptămâni de când folosesc aceste produse și cam la 2-3 zile îmi spăl părul. Aplic șamponul de două ori, masez bine, iar după baie aplic loțiunea. Recunosc, pe aceasta n-am folosit-o zilnic, așa cum cere la carte, dar efectele tot s-au văzut, poate că nu atât de intense, dar au fost ok. Am făcut prostia de a folosi în această perioadă și balsamul pentru volum de la Balea, de care vă povesteam zilele trecute, și am senzația că a cam stopat efectele pozitive ale șamponului și loțiunii. Oricum, vă spun sincer, părul meu nu mai cade în cantități atât de mari, doar când îl spăl mai pică mult, dar consider că e normal, când e ud se rupe mai repede. Am renunțat la keratina lichidă cât am folost balsamul Balea, dar acum am revenit la ea, și e  mult, mult mai bine! Recomand cu încredere!

Deși am folosit constant produsele, mai am din ele o cantitate apreciabilă, să zic…cam o treime din fiecare. Și m-au convins să le recumpăr, vreau să văd rezultate mai pronunțate! Le găsiți pe site-ul Pentru Corpul Tău și au prețuri chiar acceptabile. Trebuie să mă mai tund un pic, am sesizat că am vârfurile foarte despicate, și sper ca după asta, orice produs să funcționeze mult mai bine pe părul meu. Căderea părului este o problemă accentuată, cu care m-am confruntat de mult timp, dar de fiecare dată când găsesc un remediu, îl încerc, pentru că nu se știe ce mi-ar putea face bine. Este normal să cadă câteva fire, dar nu în cantitatea dinainte. Sper să fie din ce în ce mai bine.

Voi ce produse folosiți pentru căderea părului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *