Ziua bună, oameni dragi! Azi vreau să vă arăt un parfum ce îl deținem de multicel, însă nu știu de ce nu am vorbit despre el până acum. Este vorba despre Eau de Gaga 001 al celebrei Lady Gaga. Vorbim despre un parfum unisex, dulce, mai mult de timp rece decât de vară. M-am bucurat că s-a mai răcorit afară pentru că îl pot purta mult mai des. Inițial l-am luat pentru Mr, însă ulterior am constatat că pot să îl folosesc și eu fără probleme. L-am achiziționat de pe Notino, așa că nu mi-am făcut nicio clipă griji în privința calității. Prețul e foarte bun, dat fiind faptul că oricum ei au mereu promoții faine. Săptămâna asta, de exemplu, au o ofertă specială foarte cozy – 20% reducere la parfumuri pentru casă dacă folosiți codul 20rohome. Și cum afară e răcoare și e perfect pentru parfumuri tari… aveți undă verde!

Așa cum spune descrierea de pe site, acest parfum se potrivește persoanelor care trăiesc după propriile reguli, celor independente, mai exact. Și exact așa pot spune că l-am perceput și eu! Este un parfum destul de dulce, tare, de asta am și renunțat la el pe perioada verii, pentru că m-ar fi sufocat. Dar cum temperatura a scăzut, e numai bine! Ca și note, avem o combinație foarte interesantă:

Note vârf – limette
Note inimă – violetă
Note bază – piele, tonuri lemnoase
Toate se îmbină perfect și dau un parfum care reprezintă o alegere bună atât de zi cu zi, cât și la ocazii mai deosebite. Ce îmi place foarte mult la acest parfum e faptul că pentru prețul pe care l-am plătit, undeva la 80 lei pentru 75 ml, persistența e de câteva ore, adică mai mult decât ok! În momentul de față mai găsiți pe site setul cadou Lady Gaga Eau De Gaga 001, compus din apă de toaletă 50 ml și gel de duș 75 ml. Persistența e undeva mai redusă decât la apa de parfum, dar oricum, aroma e aceeași! Și ambalajul e deosebit, sticlă neagră cu inscripția numelui pe plăcuță argintie.
Pentru mine, Notino a devenit un magazin online extrem de vizitat. Mereu sunt promoții bune, mereu ai câte ceva de cumpărat, primești reduceri suplimentare și cadouri. Ultima comandă chiar a conținut 2 produse cadou, așa că nu am de ce să mă plâng. Întotdeauna e bine să profităm de oferte, dacă acestea există! Și Notino e mai aproape de noi prin prețurile accesibile pe care le oferă și prin gama largă de produse. Voi ce experiențe aveți cu ei? Cam ce comandați de la ei frecvent? De parfumul Eau de Gaga ați auzit până acum?

23 Replies to “Eau de Gaga by Lady Gaga – un parfum surprinzător

  1. Daca este un parfum destinat persoanelor care traieste dupa propriile reguli, atunci eu sunt aceea. Desi respect si regulile altora. Unde nu rezonez, nu ma implic. Una peste alta, mereu am admirat-o pe Lady Gaga. Cu atat mai mult dupa aparitia ei in A star is born. Cu Bradley face un cuplu grozav. Nu stiam ca exista un parfum care ii poarta numele, dar dupa descriere… rezonez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *