Tehnologia evoluează într-un ritm amețitor și este foarte normal să apară zi după zi tot felul de aparate care mai de care mai sofisticate. Electrocasnice există de foarte mulți ani, însă în ultima perioadă parcă au luat avânt. Apar tot felul de modele, cu funcții care mai de care mai deștepte, care promit să ne ia corvoada de pe cap, la prețuri pe măsură. Da, din păcate, și economia evoluează, iar prețurile sunt raportate la calitate și la capabilitate. Există game variate de electrocasnice și chiar avem de unde alege, dar oare știm să facem asta sau ne aruncăm asupra primului produs care ne iese în cale? Sunt câteva lucruri de care trebuie să ținem cont când alegem electrocasnicele potrivite.

1.Frigiderul

Cred că cel mai important este spațiul. Când mi-am luat combina pe care o am în ziua de azi am vrut spațiu generos atât în partea de frigider, cât și în partea de congelator. Nu îmi place ca cele două să fie separate și nici nu voi congela vreodată un porc întreg. Deci nu am nevoie de o ladă. Dar vreau câteva sertare, sunt genul de om care le umple până la refuz și-n caz de război, supraviețuiește minim 3 luni cu ce are acolo. Dacă te interesează să dea și apă rece, caută un model de genul. Deși…pentru mine, asta e fiță doar. Spațiul! Ăsta contează! Alege o combină înaltă, să ai loc suficient, și măcar 3 sertare la congelator. A, da, și să fie separate, nu genul ăla cum erau pe timpuri.

2. Aspiratorul

Aici e ceva mai complicat, trebuie să îl adaptezi în funcție de ce ai tu pe jos în casă. Dacă ai covoare, caută ceva cu puterea de aspirare cât mai mare. Vrei ceva mai puțin zgomotos sau nu te deranjează câțiva decibeli în plus? Alegi aspirator cu sac sau cu filtru? Cel mai simplu, consultă acest Ghid aspiratoare și urmează pașii! Sigur vei găsi modelul potrivit.

3. Aragazul

Sau să zic mai bine cuptorul și plita? Am observat că acesta este ultimul trend, deși zic eu că depinde de gusturi. Eu nu-s adepta cuptorului electric, am rămas fidelă modelului clasic. Am un aragaz cu grill, cu bec, aprindere electrică și parcă și o treabă cu cronometru. Nu e ceva wow, dar e suficient pentru ce fac eu. Consumul e redus, deci e ok. Depinde și de tine cât gătești la cuptor, cât de profesională ești, etc.

Alege aceste electrocasnice și electronice astfel încât să îți ușureze viața, dar nu plăti pentru opțiuni pe care nu le vei folosi. Cumpără inteligent!

2 Replies to “Electrocasnice utile în gospodăria noastră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *