O dată cu evoluția tehnologiei, nu doar partea de IT s-a schimbat, ci și partea legată de energia electrică. Nu mai este așa ușor să alegi prize, întrerupătoare sau aparataj electric, în general, pentru că imediat ți se pune întrebarea – ce alegi: modular sau clasic? Și de cele mai multe ori, așa cum bănuiesc, tu o să te uiți la cel care-ți face instalația electrică foarte ciudată și nu o să înțelegi ce e una și ce e cealaltă. Cred că cel mai bine este să optezi pentru aparataj modular de calitate, și o să-ți spun și de ce:

1.Design inovativ

Poate nu e primul aspect pe care-l iei în considerare atunci când faci instalația electrică, dar din punctul meu de vedere, e pe locul 2, după utilitate. Contează foarte mult să fie totul la dungă, nou și modern, pentru că, dacă tot renovezi, fă ce trebuie până la capăt. Caută prize modulare, întrerupătoare din aceeași gamă și vei vedea imediat diferența de imagine.

2.Nevoia de energie electrică

Contează enorm câte prize folosești și pentru ce le folosești. Dacă ai 1-2 module, poate nu e necesar să ai aparataj modular, dar dacă deja vorbim de minim 3 module, părerea mea e că investiția merită. Gândește-te că poți pune o priză normală, una USB și una pentru telefon, toate în același modul. Nu mai ai aparatele împrăștiate în toată casa, totul e într-un singur loc.

3. Economie de spațiu

Mai repede prinzi 3 module într-unul mai mare decât să pui 3 prize simple prin toată camera. Unde mai pui că tocmai diversitatea lor te ajută enorm și economisești spațiu și fire prin toată casa, cu prelungitoare pentru telefoane și triple, ca să poți băga la încărcat toate gadgeturile de care dispui.

Toate aceste aparataje electrice le găsești la https://www.emenatwork.ro/. Prețurile sunt acesibile, gama este variată, pe site ai prize modulare, întrerupătoare modulare, rame suport, rame ornament, doze aparataj modular, prize shuko, prize tv, prize internet, prize telefon și variatoare. Toate sunt produse de Vimar, care este un important nume pe piața internațională, care a combinat designul cu inovația și cu funcționalitatea. Se pot monta până la 14 module, pentru o acoperire cât mai bună, și diverse variatoare, pentru reglarea intensității luminii, de exemplu.

Așa cum v-am spus, tehnologia din ziua de azi este diferită, atât în ceea ce privește energia electrică, cât și celelalte domenii. Nu se mai pune preț doar pe ideea de a funcționa, ci și de a arăta bine, de a se încadra în designul casei și de a fi accesibil ca preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *