Ziua bună, oameni dragi! Nu am reușit să mă întorc la colaborarea de sâmbătă (încă!), dar promit să o fac curând, poate chiar săptămâna asta. Totuși, asta nu înseamnă că nu mi-am mai îngrijit unghiuțele și nu am mai făcut achiziții de oje, ba chiar una din acestea a fost zilele trecute, când am intrat în Dm și am observat noul stand Essence, plin cu toate bunătățile și noutățile! I-am tot dat târcoale și nu prea voiam să iau nimic, m-am abținut la pudre, corectoare, farduri de pleoape și toate minunile, dar când vine vorba de holografic… greu 😀 Așa că azi vă prezint și vouă oja Holo Rainbow, nuanța Holo rocks! Mai era varianta pe gri și cea pe verde, dar știți doar… ador albastrul!

Pensula este destul de subțire, nu lată, cum mi-ar fi plăcut, dar se aplică foarte ușor. Sticluța are 8 ml și o să-mi ajungă timp îndelungat. Asta dacă nu mă îndrăgostesc de ea și încep s-o aplic mai des. Ceea ce e foarte posibil să se întâmple. Un singur strat e mai mult decât suficient să acopere unghi complet. Deja din al doilea cred că ar fi mult prea gros. Îmi place că deși am spălat vase și am făcut ceva treabă, nu a sărit încă de pe vârfuri. Am aplicat și top coat-ul de la Cupio, care mi se pare că face treabă foarte bună.

Îmi pare rău că nu pot surprinde frumusețea completă a acestei oje de la Essence! E pur și simplu de vis! Îmi place că acoperă dintr-un strat, că are un albastru frumos, dar particulele holografice sunt și ele pregnante, și îmi place că rezistă destul de bine. Adevărul e că este o ojă care merită toți banii! Și chiar și varianta pe verde pare destul de drăguță, o s-o iau în considerare. Mai este și un roz drăguț, dar nu era pe stoc. Să vedem ce mai aduc.

Mă bucur că avem și noi în sfârșit stand Essence, iar reorganizarea de care a avut parte Dm-ul a fost benefică. Sper să avem parte de acum de noutăți din partea lor! Voi ce spuneți, cum vi se pare oja Essence Holo Rainbow?

42 Replies to “Essence Holo Rainbow – swatch

  1. Ce culori mai au? Albastrul este preferatul meu, dar fiica-mea (care a prins gustul sa aiba unghiile de la picioare pictate in fel si chip – la scoala nu are voie cu unghiile de la maini pictate 😀 ) ar vrea lila ori roz 🙂

  2. Am si eu tipul acesta de oja si cred ca tot de la aceeasi firma. Se vede foarte bine pe unghie acest tip de oja, insa cand o dai jos „muncesti” nu gluma!

    1. surprinzator, ma gandeam ca va fi mai complicat. nu zic, e mai greu ca la ojele obisnuite,dar nu asa greu ca la texturate, de exemplu

  3. Imi place floarte mult nuanta aceea de albastru. Pana acum nu am incercat alte culori decat cele clasice, dar o sa-mi iau si eu culori din astea, sa mi le asortez la bluze si sacouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *