Cât de necesar ne este să învățăm o nouă limbă decât cea maternă? Unii ar spune că nu prea, iar alții sunt dispuși să învețe și 2-3 limbi conștientizând faptul că și oportunitățile în viață vor fi altele.

În plus, nu se știe niciodată ce ne așteaptă în viitorul apropiat, unde putem călători, ce oameni cunoaștem și unde vom fi în cariera noastră profesională. Este important să nu ne oprim niciodată din a învăța și descoperi lucruri noi. De asemenea, în zilele noastre este mult mai ușor să învățăm, datorită tehnologiei. Putem urma cursuri online, chiar din confortul casei noastre, putem să alegem noi programul de învățare în funcție de timpul nostru liber.

Cert este că o limbă străină ne va fi de mare ajutor atât în viața personală, cât și cea profesională. Iar dacă ne hotărâm să învățăm o nouă limbă și vrem să facem cursuri online, avem nevoie de oameni cu experiență în domeniu așa cum sunt cei de la  LinguaTranscript.ro.

Și companiile optează pentru cursurile online de la Lingua TranScript

Și marile companii au nevoie de angajați care să cunoască o limbă străină. Acest lucru îi vor ajuta mult în ceea ce privește performanța profesională. Astfel că multe companii optează pentru cursuri limbi straine companii de la Lingua TranScript. Lectorii de aici vor preda în funcție de profilul și departamentul companiei respective, cât și de limba aleasă.

Angajații vor avea oportunitatea de a acumula cunoștințe, astfel încât să îi ajute în dezvoltarea profesională. Desigur, cursurile vor fi organizate în funcție de cerințele pe care companiile le au și pot opta pentru cursuri pentru un limbaj general sau limbaj de specialitate precum juridic, IT, tehnic, medical, marketing, jurnalism, resurse umane și multe altele. În ceea ce privește orarul de desfășurare al cursurilor, acesta se stabilește în funcție de disponibilitatea angajaților. Angajații pot învăța individual sau în grupuri de până la 12 cursanți.

De ce să alegeți Lingua TranScript

Pentru că lectorii de aici au experiență pe corporate de peste 7 ani, pentru că vor folosi metode dinamice și interactive pentru ca toți cursanții să poată învăța cât mai ușor cu fiecare ședință. De asemenea aceștia pot alege să învețe limba engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană sau română.

Puteți accesa site-ul linguatranscript.ro pentru a descoperi mai multe detalii despre modul de învățare sau cum se organizează cursurile.

Date de contact: office@linguatranscript.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *