Ziua bună, oameni frumoși! Cum ați început săptămâna? Eu am o ținută nouă, pe care abia aștept să vă-o arăt, dar întâi trebuie să fac poze. Bineînțeles că nu m-am mobilizat în weekend, așa că săptămâna asta trag tare. Pregătesc pentru voi 3OOTD-uri! Wow, nu-i așa? Da, nici eu nu mă așteptam! :)) Dar uite că se întâmplă! Pe lângă asta, vreau să vă mai vorbesc despre ceva cărți și ceva cosmetice. Eventual și un ritual de îngrijire, ceva de la sală… alimentație? Cum sună? M-am trezit mai cu chef lunea asta, nu mai pare așa prăpăstioasă 😀 Azi vreau să vă povestesc despre exfoliantul de tip cremă de la Marionnaud, primit de la nașa. Dacă nici ea nu mă urmărește și nu știe de ce am nevoie… atunci cine (bună, nașa 😀 :*)

Marionnaud Body&Care Exfoliating Body Cream este noutatea din baia mea! De când am primit-o, mă tot joc cu ea. Îmi place mult textura de cremă, sunt mare fană scruburi, dar nu vreau să le pierd printre degete. Dacă mă urmăriți pe Insta, am pus acolo poză cu un scrub pe care-l cam ”risipesc”, așa că mă bucur că aici nu e cazul! Acest produs are 200 ml și un ambalaj simplu, dar eficient. Mă bucur că de data asta nu plătești marca, ci conținutul. Am observat că cei de la Mariounnaud au o gamă proprie super!

Sâmburii din caise … strike again!

Textura acestui exfoliant e tare mișto! E cremos, dar particulele din sâmburi de caise se simt foarte bine. Și mai are ceva cristalin pe acolo, dar nu am apucat să deslușesc ce e. Totuși, curăță bine, dar nu agresează pielea. Și îmi place că nu are un miros pregnant. Are parfum în compoziție, dar nu exgerat. Și nici nu ar avea de ce, o dată ce îl clătesc. Nu vă așteptați să facă spumă, că nu face. Eu nu îl mai întind pe burete, pentru că am impresia că nu face față, ci dau direct pe piele.

Nu am găsit exfoliantul pe site-ul Marionnaud, dar eu zic să încercați în magazine. Mai ales că au început și reducerile, e posibil să îl prindeți la preț bun! Îmi place genul ăsta de cremă cu particule exfoliante pentru că e ușor de dozat, de folosit, nu conține chestii inutile și nici nu promite marea cu sarea. Face fix ceea ce este destinat să facă! Mulțumesc, nașa! Ai nimerit-o și de data asta 😀

23 Replies to “Exfoliant tip cremă de la Marionnaud – yay or nay?

  1. Dacă nu costă cât casa, o expresie neacademică :), așa cum au cei de la Marionnaud, merită cu vârf și îndesat. Mi-ai stârnit curiozitatea, îl caut în magazin zilele următoare.
    Mulțumesc!
    Trăiască nașa! 🙂

    1. au unele produse, mai ales cele marca proprie, care merita incercate! si nici nu0s scumpe rau. iar acum, cu reducerile… deja m-as apropia de mai multe

  2. Si mie imi plac exfoliantele si aceasta crema parte super faina, mai ales ca are si un pret rezonabil. Poate va aparea si pe site ca imi este mai usor sa o achizitionez decat din magazin. La mine in oras e cam departe magazinul lor si ajung extrem de rar pe acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *