Ziua bună, oameni faini! Final de săptămână, zi frumoasă, cald, soare, cred că e cazul să ne pregătim pentru weekend. Nu știu dacă deja ați început să mergeți la plajă, însă cred că trebuie să începem să ne îngrijim corpul pentru plajă. Și nu numai! Din punctul meu de vedere, exfolierea e un pas foarte important în îngrijirea corpului, în orice anotimp. Produsele de la Hera Medical nu îmi sunt necunoscute, le-am mai folosit și acum doi ani și mi-au inspirat încredere. De data asta am avut ocazia să testez body scrubul cu verbenă, la care mă așteptam să fie și el foarte fain. Și nu m-am înșelat deloc!

Cine este Dr. Raluca Hera?

Dr. Raluca Hera este medic ginecolog cu doctorat în cercetare moleculară și este specializată în domeniul inovator și revoluționar al Genital Age Management și al Esteticii Intime. Profesează atât în România, cât și în Elveția. În 2013 a apărut brandul Hera Medical, bazat pe produse de îngrijirea pielii, formulat cu ingrediente 100 % naturale, care prezintă beneficii potente anti-îmbătrânire, antiinflamatoare și rejuvenante. De atunci, brandul e evoluat, iar în acest moment, are trei game sub umbrela sa:

HERA MEDICAL by Dr. Raluca Hera , gamă unisex, formulată cu cele mai pure extracte botanice și ingrediente bioactive potente anti-aging

SUI GENERIS, gamă de lux formată din produse de îngrijire a pielii și tratamente spa, cu posibilitatea unei abordări de manufactură în serie mică

S M A C H , gamă de lux dedicată bărbaților

Beneficiile body scrubului cu verbenă

Am folosit acest produs o dată pe săptămână și mi-a plăcut din prima textura sa. Inițial m-am gândit că granulele exfoliante sunt prea mari, însă în duș, lucrurile au stat altfel. Exfolierea corpului se face temeinic, însă totodată delicat. Particulele, deși mari, nu zgârie și nu irită pielea. În plus, textura este uleioasă, produsul fiind îmbogățit cu ingrediente pentru hidratarea pielii. Iar mirosul… este deosebit! Nu seamănă cu nimic din ce am folosit până acum.

Pielea a rămas curată și hidratată, ca și cum aș fi aplicat un ulei de corp pe ea. Mi-a plăcut la nebunie! Se vede diferența atunci când menții această exfoliere la minim o dată pe săptămână. Nu mai des, ca să nu agresezi pielea. Însă o dată este ideal. Pielea corpului arată și se simte mai bine!

Nici de data asta nu am rămas dezamăgită de produsele Hera Medical! Pot spune că arată și se simt ca produse premium, deci din acest punct de vedere, au tot respectul. Acest exfoliant e unul din cele mai bune pe care le-am încercat și sper să mai prind și alte produse. Voi ați folosit vreodată produsele lor? Cum vi se par produsele premium, credeți că-și justifică diferența de preț?

8 Replies to “Exfolierea – un proces necesar corpului

  1. Mulțumim pentru pentru recomandare,super informații foarte utile,și eu folosesc foarte buna hidratează pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *