Cam de când mă știu am mari probleme cu temperaturile de peste 20 grade. Ce depășește, mă face să transpir îngrozitor. Mă simt aiurea, deși fac duș constant, niciun deodorant de femei nu făcea față corpului meu extrem de ciudat. Și hai să zici, iarna acest lucru mă ajută, pentru că mă scapă de purtat pulovere. Dar vara este stânjenitor să ai pete la subraţ. Dacă ai şi noroc de miros…e grav!

Acum ceva timp (1-2 săptămâni), am dat tură prin Dm să îmi mai clătesc ochii. Am găsit la ofertă deodorantul Fa Sport Double Power și am zis că pe moment nu e caniculă, deci aș putea face o probă cu el, să vedem cum se comportă. De obicei foloseam deodorante pentru bărbați. Doar ele făceau față transpirației și mirosului abundent. Dar nu asta era partea proastă, ci faptul că nu aveau niciun efect produsele fără alcool. Totuși, de data asta, ceva a fost diferit.

step0002Ambalajul este plăcut colorat, o combinație de roz cu gri, dar și mai interesant este mirosul! Exact cum îmi place, fresh, nu încarcă, are în componență duo-microcapsule, care absorb transpirația și luptă împotriva mirosurilor neplăcute. Promite o protecție de până la 72 ore. Eu nu mă bazez atâta timp pe el, ci prefer să fac duș constant, dar măcar 12 ore am pretenții de la el. Și face față! Aseară am fost și la teren și am jucat tenis, și chiar și-a făcut efectul, transpirația nefiind o problemă pentru mine! Ori mi s-a reglat corpul, ori acest deodorant chiar este foarte bun! Una din două, nici nu mai contează, efectul este exact cel pe care-l căutam.

Acest produs chiar mi-a atras atenția, și sigur va reveni la loc de cinste în posesia mea. Îl recomand, face ce promite și în plus, miroase demențial. Am menționat faptul că are 0% alcool? Sună din ce în ce mai bine!

7 Replies to “Fa Sport Double Power – sau cum am găsit un deodorant care face față temperaturilor din această perioadă…

    1. eu am incercat anul trecut, dar varianta pentru barbati si mi-a placut. nu stiu cum de m-am convins sa dau o sansa si acestuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *