Hei, oameni frumoși! Știu că nu am mai făcut de multicel ceva recomandări de shopping, dar săptămâna asta m-a pălit cheful, așa că zic să ne organizăm pentru weekend. Eu mâine merg la Galați la Xbody, dar nu se știe niciodată pe unde mai ajung 😀 Și pentru că se anunță și vreme faină (deși îmi e puțin greu să cred, la cum e afară), zic că putem să ne cumpărăm și noi ceva, așa, ca de început de februarie.

Carrefour-ul nu m-a dat pe spate cu ofertele lor, și-așa calc destul de rar în ultima perioadă pe acolo. Nici pe la mall nu am mai fost, să zic că reușesc să intru și la ei. O chestie interesantă mi se pare săpunul lichid de la Palmolive, Clay. Cu argilă? Hm… ciudat. Chiar aș vrea să știu cum e. L-a încercat cineva?

A apărut și noul catalog Dm, și deși trec destul de des pe la ei, că-s în aceeași clădire cu sala de sport, nu am căutat oferte. Am luat și eu o lumânare Yankee, dar sincer, tot nu m-a dat pe spate… Dacă găsiți apa micelară Vellie, v-o recomand cu drag, este super bună, aveți un review aici. Cât despre spray-ul pentru retușarea rădăcinilor, l-ați încercat? E și pe blond? Funcționează?

La Lidl au avut reduceri masive în materie de hăinuțe și decorațiuni, dar aici diferă de la magazin la magazin. Când mă gândesc că am rămas cu un singur Lidl în oraș și lumea se bate pe el… îmi e greu să cred că voi mai găsi ceva pe acolo. Totuși, săpunurile Provence par drăguțe, la fel și produsele de make-up. Eu am un rimel de la ei și e destul de ok.

Nu puteam să nu pun și câteva sugestii din Pepco… pentru că Pepco! 😀 No special reason! Îmi plac chestiuțele lor cu inimioare și bla-bla, chiar dacă sunt oleacă siropoase.

La Selgros îmi sar în ochi produsele NatureBox și aș vrea să știu dacă le-ați folosit. Arată bine și ”curat”, deși nu știu dacă așa e. Apa micelară MicellarAir aș vrea s-o încerc. Gama asta pare interesantă!

Cam acestea sunt recomandările de weekend, sper să vă facă ceva cu ochiul și să reușiți să faceți shopping inteligent. Pentru că, nu-i așa, de ce să luăm chestii la prețuri exorbitante dacă le putem găsi la un nivel mai prietenos?

14 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #104

  1. Bunicica oferta la gelurile de dus Dove pentru piele sensibila. M-am tinut tare pe pozitii si cat pe ce sa zic ca nu am poftit la nimic, pana am ajuns la oferta Pepco si am vazut canile si papucii de casa cu inimioare. Deh, pentru ca februarie, pentru ca luna iubirii, iar paguba!

  2. Mi-ai amintit ca trebuie sa trec pe la Pepco sa-mi iau fata de masa :D. Am luat una luna trecuta si e asa de frumoasa ca vreau sa merg sa-mi mai iau una, sa am la fel de schimb. E alba si cu strasuri pe ea, ca-s innebunita dupa aproape tot ce sclipeste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *