Știu că visul fiecărui om este de a-și deschide o afacere. Nu de altă, dar patronii sunt cum sunt și noi la rândul nostru jurăm că dacă ar fi să fie, am fi cu totul altfel. Dar, lăsând gluma la o parte, o afacere implică atât de multe responsabilități, atât față de angajați (dacă ai), cât și față de stat și de tine! E destul de dificil să obții toate autorizațiile, să promovezi, să ai pe mână situația financiară, să bați leu cu leu, orice venit cu orice cheltuială. Mai ales dacă ai și un serviciu de livrări, acolo e și mai complicat! Dar e destul de frumos! Cei de la Maison d’Or au o afacere de succes, fac și livrări flori la domiciliu – https://www.maisondor.ro/livrare-flori, și tind să cred că pasiunea și-a spus cuvântul. Hai să vă spun de ce cred eu că e bine să ai afacerea ta!

1.Te responsabilizezi

Dacă nu erai genul organizat, ba din contră, habar n-aveai unde-ți sunt șosetele dimineața, de acum încolo vei avea griji, probleme, va trebui să fii cu ochii-n 4. Dar când știi că faci ceva ce-ți place, faci cu drag, deci sigur o să ai grijă de tot ce implică asta.

2. Devii inventiv

Mai ales dacă ești pus în situații limită, cum ar fi livrare flori la domiciliu sau livrare flori bucuresti, unde trebuie să fii pe fază și să fii punctual dacă vrei ca oamenii să te caute și a doua oară! Contează foarte mult profesionalismul și ca lumea să știe că se poate baza pe tine oricând, că ești gata să oferi un serviciu de calitate.

3. Chiar dacă e greu, merită!

Când te gândești la bucuria pe care o aduci pe chipul oamenilor, mai ales dacă vorbim de un serviciu de livrare flori, dar nu numai, să ai sentimentul ăla că ești util, că ai făcut ceva pentru ei, ce nu puteau realiza singuri, ei bine, ăsta e meritul tău și poți să te bucuri!

Să ai propria afacere poate fi destul de complicat, mai ales că birocrația de la noi te dă în spate. Dar gândește-te la satisfacțiile ce vor veni, la oamenii care au nevoie de serviciul pe care tu ești gata să-l oferi. Calculează totul în cele mai mici detalii și pune la punct o strategie. Dacă îți și place ceea ce faci, poți fi sigur că nici nu vei simți când trece timpul!

2 Replies to “Dacă faci ceea ce-ți place, nu poți spune că muncești!

  1. Eu am o fosta colega care a fost intotdeauna indragostita de flori, A terminat facultatea, a lucrat cateva luni intr-un birou, apoi si-a dat seama ca nu vrea sa faca asta toata viata. Acum are o mica afacere cu aranjamente florale si e mai fericita ca niciodata.

    1. pai cred! si eu mi-as deschide o cafenea cocehta sau o librarie sic, dar toata treaba e sa te axezi si pe ceva care sa prinda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *