Seara bună, oameni dragi! Azi a fost o zi în care abia m-am ridicat din pat, un fel de odihnă înainte de curățenia de mâine-poimâine (să văd cum am chef de făcut), că doar vine Anul Nou și trebuie să ne găsească cât mai bine. Am adunat câteva produse pe care le-am folosit constant în acest an, dar am constatat că nu sunt foarte statornică la acest capitol. Chiar nu am produse care să mă fi cucerit de la A la Z, pe care să le folosesc pe tot parcursul anului. Mai degrabă încerc tot ce se poate și sunt fericită să descopăr ceva nou.

IMG_20151229_195120Șamponul anticădere de la Gerovital mi-a fost alături în cea mai mare parte a anului, indiferent că a fost vorba despre ambalajul vechi sau cel nou. Pentru că știu că multă lume se confruntă cu problema căderii părului, cred că acest șampon este o variantă, deși la un anumit moment, scalpul se obișnuiește cu el. Eu am folosit acum șampoanele Balea din Calendarul de Advent, dar am versiunea de 400 ml pe car o voi reîncepe la anul.

Dischetele demachiante Cien sunt de fapt vechile Iseree. Și-au schimbat și ele ambalajul anul ăsta, dar au rămas în continuare la fel de bune. Nu se desfac, nu ies ațe din ele, nu se destramă. Deci, și la anul tot cu ele continui!

Pentru că sunt mare iubitoare de parfumuri tari, pe acelea nu le pot folosi în anotimpul cald. Mi se face rău de la ele, mă iau durerile de cap, doar în sezonul rece le suport și le folosesc excesiv. Totuși, am un parfum pe care l-am folosit cam pe tot parcursul anului, și acesta este Today Tomorrow In Bloom, a fost și prin favoritele lunii iunie, dar nici acum nu-l ocolesc și se vede că am consumat destul de mult din sticla lui.

La capitolul rimel am redescoperit ScandalEyes Rockin Curves, dar nu pot să nu-l menționez aici pe mult iubitul The One 5 în 1, cu care nu mai am poză, pentru că nu mai e în posesia mea, dar rămâne cel mai cel rimel al anului 2015, și sigur îl voi mai comanda în 2016. Nici cu mascara de la Rimmel nu mi-e rușine, est foarte bun și nu-l mai achiziționasem de ceva timp.

Pudra The One de la Oriflame a fost revelația anului. Deși până acum n-am purtat pudră deloc, anul ăsta chiar m-am apropiat de ea destul de mult. Și-mi place la nebunie! O evit doar pe timpul verii, căci atunci nu port deloc machiaj. Mă sufocă!

IMG_20151229_201118 IMG_20151229_201218La capitolul cărți, tot cele de la Editura Trei rămân preferatele mele, dar și colecția Urzeala tronurilor, care nu e completă, dar urmează să o definitivez la anul. Nici cărțile scrise de Stephen King nu sunt de lepădat, am primit destul de multe anul ăsta și chiar intenționez să am cât mai multe. La capitolul cărți chiar pot spune că am citit o mulțime, aproape 30 000 de pagini și nu e anul încheiat, dar mai multe vedeți în statisticile Goodreads.

Serialul preferat a fost, fără doar și poate, Criminal Minds. Deja am ajuns la sezonul 7 și presimt că în scurt timp o să fiu la zi cu el (sezonul 12).

Criminal-Minds-criminal-minds-9901441-1024-768Cam astea sunt preferatele anului, nu sunt multe, știu, dar la capitolul make-up sau îngrijire v-am spus, jonglez cu produsele și chiar nu am folosit ceva în mod constant. Sper ca la anul să fiu mai ”fidelă”. Voi ce produse ați (re)descoperit anul ăsta? Ce rezoluții aveți pentru 2016?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *