Ziua bună, oameni dragi! Câteva cuvinte despre favoritele anului trecut, ce chestii faine am descoperit, ce am recumpărat, ce mi-a plăcut mai mult și mai mult. Nu pot spune că m-am machiat mai mult ca de obicei, dar am fost mai constantă. În plus, partea de skincare e mai bine pusă la punct în ceea ce mă privește. Acum vreau să las și părul să mai crească, să se mai regenereze. Încă rezist, să vedem până când! Dar nu mai lungim vorba și trecem direct la produse. Nu am un top bine stabilit, sunt chestii din toate categoriile, astfel că le iau aleatoriu.

Mască de păr colorantă Maria Nila

Că tot vorbeam de păr… Masca asta colorantă de la Maria Nila am câștigat-o de la Cosmo pentru o poză de pe Instagram. Mi-a plăcut foarte mult și mai am o variantă și pe piersiciu, pe care încă nu am folosit-o. Se ia repede de pe păr, dar nu arde, nu atacă firul și colorează fain. Big like!

Mascara PowerStay și Mascara Unlimited de la Avon

Ambele sunt super produse, mi-au plăcut enorm. Unlimited încă mai am puțin, dar PowerStay e pa de mult. Foarte faine, curbează, dau volum și nici nu curg de pe gene! Și au prețuri accesibile.

Cremă de mâini Ureea 20% – Eladerm

Unul din produsele românești de anul trecut care chiar am simțit că merită. Foarte hidratantă, eu am folosit-o și pe tălpi și am fost încântată de rezultat. Nu miroase a nimic, ceea ce iar e bun pentru cine nu suportă mirosurile.

Cremă de corp cu portocale dulci și unt de shea – VivaNatura

Nu sunt eu fană a loțiunilor de corp, dar pe asta îți vine să o mănânci! Mai trebuie să lucrez la ritualul de aplicare, încă stau destul de prost, dar îmi place! Zău! Miroase super și hidratează foarte bine, cel puțin în cazul meu.

Cremă pentru ten cu SPF 50 Vichy Ideal Soleil

Prima cremă cu SPF mare mai serioasă pe care am folosit-o. A urmat Bioderma și mai am una de la Avene. Sincer, Vichy mi se pare că bate Bioderma cu brio. Îmi place textura, îmi place că e lejeră și ceva mai fluidă. În plus, nu am avut probleme cu tenul, nu mi-a dat bătăi de cap.

Loțiune tonică cu acid glicolic – Revolution Skincare

Această loțiune tonică mi-a plăcut tare mult, deși am avut după și varianta cu cafeină. Rămân la cea cu acid glicolic, dă o senzație de curat tenului.

Duo pentru corp de la Ziaja

Scrubul cu zahăr din gama Cupuacu e divin! Cel mai fain scrub încercat în viața mea. Lasă pielea curată, fermă, hidratată (nu mai ai nevoie de loțiune) și cu un miros splendid. Efectiv îți vine să îl mănânci și chiar se vede că face ceva asupra pielii tale. Loțiunea bronzantă din aceeași gamă e chiar ok, nu colorează excesiv, dar diferența se observă și e chiar plăcută. Mai ales pentru noi, ăștia care avem tenul ca brânza!

Parfumuri minunate

Anul 2020 a venit cu două lansări faine în ceea ce privește parfumurile, cel puțin cele achiziționate de mine. Calvin Klein a venit cu o reinterpretare a celebrului One, numit acum EveryOne. Unisex și suculent, rămâne parfumul meu favorit ever. Ah, să mai zic că de ziua mea am primit și Be? Doamne… parfumurile astea de la CK mă dau pe spate complet!

Nici Lucky Me de la Avon nu a fost o alegere rea, ba din contră. Persistența e medie, aroma e plăcută, florală, iar prețul accesibil. Nici nu puteam să cer mai mult pentru o toamnă pafumată!

Acestea ar fi câteva din favoritele anului 2020. Nu este un top, nu îl luați în ordine și cu titlu de musai, sunt doar părerile mele subiective. Să vedem cu ce vine și acest 2021. Poate cu și mai multă disciplină și cu și mai mult timp în ceea ce privește atât măștile și partea de skincare, dar și partea de make-up. Voi ce produse faine ați descoperit anul trecut?

8 Replies to “Favoritele anului 2020 – beauty stuff

  1. Ai descoperit ceva produse in anul 2020, foarte tare !
    Sunt multe produse foarte interesante , dar cel mai mult mi-a plăcut mascara de la Avon . Eu mai folosesc produse Avon și mi-se par ca sunt accesibile și bune !
    Pupici

  2. Deși nu le – am luat musai de luat, produsele sunt atât de interesante și atrăgătoare încât nu le pot ignora. Mi=am notat mare parte din ele, deoarece le vreau… musai! 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *