Neața bună, oameni dragi! E al 5lea an consecutiv în care postez favoritele lunii august și chiar sunt mândră că am fost consecventă. În fiecare lună descopăr câte ceva nou, iar luna trecută, dacă tot am avut evenimentul Galați Beauty Swap,vă dați seama că am fost ca un copil de Crăciun, cu multe produse noi, care mai de care mai atrăgătoare. Dar nu toate au fost mega-super-wow, așa că m-am axat doar pe câteva, cele mai cele. Hai să vedeți și voi care-s norocoasele!

La capitolul ten, loțiunea tonică de la Aidava a fost aleasa! M-am înțeles super cu ea și, deși mai am vreo 2 desfăcute, parcă tot spre ea trag! Nu o să zic acum că tenul meu e cu totul altul, dar măcar nu m-am mai umplut de coșuri în ultima perioadă. O folosesc dimineața și seara și mereu se mai găsește o urmă de impurități pe piele. Ce mă enervează praful ăsta din atmosferă!

Gelul de la Herbagen pentru exfoliere și curățare e descoperire recentă, dar de bun augur. După ce am terminat gelul de curățare de la YR, chiar aveam nevoie de unul nou. Și chiar dacă nu se compară la capitolul exfoliere cu Mark, acesta e mai ok pentru utilizare zilnică. Are particulele mai fine, curăță în profunzime, îmi simt pielea mult mai ok.

Despre Mark v-am menționat și mai sus, e descoperirea vieții. Nu am găsit până acum produs să exfolieze mai bine, atât corpul, cât și tenul. Chiar dacă aparent e doar banalul zaț de cafea. Nu e chiar așa. E îmbogățit cu mult mai multe bunătăți!

Deși crema Doina nu am folosit-o din prima clipă și a stat ceva timp prin sertar, când am simțit că am călcâiele cam aspre, am pus-o la treabă. Mare mi-a fost minunea să văd cât de bine hidratează. Am simțit o acțiune în profunzime, catifelare, ambalajul e practic… iar mirosul e cel pe care-l știm!

La capitolul păr, nu am mai băgat mare lucru în el în afară de șampon și balsam. Doar din când în când am apelat la șamponul uscat. Vi l-am arătat pe Insta pe cel de la Langhaar Madchen, pe care l-am luat doar din cauza ambalajului, care e tare frumos. Am făcut o alegere bună, chiar își face treaba! Să revin cu poze pe blog? Înainte și după?

La capitolul make-up, nu am folosit mare lucru. Sunt 40 de grade afară și cred că mai ține așa. Deci nu tu fond de ten, nu tu fard, nu nimic. În rarele ocazii când m-am machiat, am folosit doar mascara Big&Daring de la Avon și ruj. Atât! Dar mascara chiar e faină, e cea mai bună încercată de mine în ultima perioadă.

Cam acestea au fost favoritele lunii ce tocmai s-a încheiat! Între ele se strecoară și vacanța de la Costinești, prima ieșire a lui Aki la mare!  Pentru voi cum a fost vara asta?

 

24 Replies to “Favoritele lunii august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *