Luna ianuarie a trecut cam repede, nu prea-mi dau seama când, a fost și o vreme capricioasă, am rămas și sinistrați în București, am mai bifat câte una alta pentru nuntă, pot spune că n-a trecut degeaba. În materie de cosmetice și produse de îngrijire, mare lucru nu am mai cumpărat. Mai mult strictul necesar, prea puține chestii în plus. Doar o apă de toaletă a fost ieșită din plan, cea de la Douglas, pentru că am văzut-o, am plăcut-o, și Mr. m-a împins de la spate s-o iau, așa că n-am putut să obiectez. În materie de favorite, luna ianuarie e cam sărăcuță. Pentru că am preferat să rămân la produsele pe care deja le cunosc foarte bine, cu care mă înțeleg, și n-au fot decât 2-3 care-s nou intrate în posesia mea.

IMG_20160202_193152V-am vorbit deja despre loțiunea tonică de la Cien, v-am spus cât de mult îmi place și nu regret nicio secundă că am luat-o. Este potrivită pentru tenul meu, nu am avut iritații, curăță bine, miroase bine, e un succes total.

Crema de mâini de la Balea și-a dat sfârșitul așteptat, dar o aveam deja pe cea de Oriflame, primită de la cumnata, deci am avut cu ce s-o înlocuiesc. E ok, intră repede în piele și o lasă hidratată. Eu am un mare fix pe creier cu crema de mâini, cu mâinile uscate, în general, așa că țin musai să nu fie un produs slab calitativ.

Roll-on-ul Rexona Motion Sense a fost o surpriză foarte plăcută. De obicei mă feresc de acest tip de antiperspirant, prefer deodorantele de tip spray, dar acesta este chiar foarte bun. De exemplu, mi s-a părut că protejează mult mai bine decât Fa-ul care doar ce l-ați văzut la produse consumate. N-am avut probleme cu el până acum. Să vedem și de acum încolo! Să nu mai spun de miros, care e exact cum îmi place mie – fresh-dulceag.

Despre șamponul uscat Batiste am scris deja un articol, n-o să vă mai plicstisesc, o să vă spun doar că-mi place, este foarte fain, am ajuns să-l folosesc constant, pentru că îmi oferă un plus de volum, pe care părul meu nu vrea să-l aibă neam!

Cam acestea sunt produsele care m-au atras cel mai mult în luna ianuarie. Aș mai menționa aici și difuzorul cu bețișoare parfumate de la Pepco, și acela a fost o descoperire plăcută. Să vedem cu ce vine această lună. A început cu râs și voie bună, deci sper să continue în aceeași notă pozitivă. S-aveți o zi faină și timp mai scurt până la weekend!

2 Replies to “Favoritele lunii ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *