Ziua bună, oameni dragi! Am terminat cu produsele consumate, deci clar că urmează favoritele, nu? Luna trecută am participat la Galați Beauty Swap, unde am primit o mulțime de bunătăți și am o grămadă de lucruri de testat. La unele am ajuns, altele își așteaptă rândul. Pe lângă ele, am primit și un cadou de la Georgiana de la Frumusețea vorbește, alte produse minunate, pe care abia așteptam să le desfac. Din toate am alcătuit un top al celor mai folosite produse.

Untul de corp de la Thai Spa mi s-a părut genial, am scris despre el aici, nu știu dacă am cuvinte cât de mult îmi place. Mi-am propus ca luna asta să mă hidratez mai mult și să-l termin. Nu știu daca mai am alte loțiuni de corp, trebuie să fac stocul, dar dacă nu, sigur îl voi recumpăra! Deodorantul BU in Action mi s-a părut foarte bun, aștept temperaturi mai măricele, să vedem dacă face față. Dar dacă a făcut în birou, n-ar trebui să fie o problemă.

Balsamul bifazic de la Gliss mi se pare ok, mai mult pentru aranjat, ce-i drept. E ok, nimic deosebit, dar îmi place suficient de mult. Șamponul uscat cu cocos de la Balea e printre preferatele mele, deși lasă multă pudră și trebuie să mă șterg foarte bine, mirosul e divin, iar efectul chiar durează o zi întreagă!

Luna asta – surpriză! Am cam multe favorite din categoria de make-up 😀 Culmea e că mă țin de treabă și chiar mă machiez cam 3-4 zile din săptămână. Rujul Matte Me de la Sleek mi se pare genial, nu credeam vreodată să mă dau cu ruj așa des! BB Cream-ul de la Garnier e super mișto, se aplică ok și nu are putere mare de acoperire, dar eu nici nu am nevoie, ce-i drept. Dermatograful Very Me de la Oriflame cred că e cel mai bun de acest gen pe care l-am încercat vreodată! Se aplică foarte ușor, e pigmentat, rezistă mult și e și accesibil ca preț.

În materie de cărți, nu pot spune că am o favorită, am citit cărți bune în ianuarie, și destul de multe, îmi reintru în ritm.

În materie de muzică, melodia care e pe repeat este:

Sunt pur și simplu îndrăgostită de ea!

Cam acestea ar fi favoritele lunii ianuarie, sper ca februarie, deși e mai scurtă, să aducă și mai multe lucruri frumoase! Pe voi ce lucruri v-au făcut fericiți în ianuarie?

28 Replies to “Favoritele lunii ianuarie

  1. Au fost destul de multe, de la mesele in oras unde am mancat in special pizza si paste, la lucrurile cumparate din Dechatlon, cartile citite si ciocolata Kinder. Aaaa…si cosmeticele de la Gerovital: mi-am luat un CC Cream si o crema hidratanta.

  2. BB Cream-ul Garnier cred ca a fost printre primele incercate de mine iar la timpul acela, tin minte ca mi-a placut destul de mult.
    Deodorantul acela B.U. In Action arata tare fain!
    E frumoasa piesa, imi place si mie mult!

  3. Rujul il am si eu si-mi place foarte mult 🙂 In rest am mai folosit samponul acela de la Balea, dar in alta varianta si doar vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *