Dacă tot am văzut ce-am consumat, să ne facem o idee și de ce m-am îndrăgostit luna asta. Favoritele lunii iulie nu vor fi produse de protecție solară, cum poate vă așteptați. Nu-s mare fan, n-am o mie de creme de genul. Nici nu mă dau în vânt după ieșitul pe stradă la ore caniculare, în zile toride. Prefer să mă ascund în casă. Vor fi câteva produse mai mult de răcorire, să zic așa, dar și produse care m-au ajutat enorm și fără de care nu m-aș fi descurcat în luna asta!

favoritele iulieÎncep cu spray-ul cu struguri roșii de la Bottega Verde, pe care l-ați văzut și la produsele consumate. Doamne, a fost genial! Mă răcorea instantaneu, îl aplicam ori de câte ori simțeam nevoia de o senzație fresh. Și Mr. l-a descoperit la mare și a fost încântat de el!

Demachiantul bifazic de la Elmiplant este printre favoritele lunii din următoarele motive – nu irită, șterge foarte bine rimelul meu waterproof, iar ochii nu-mi lăcrimează. Pentru mine e mai mult decât suficient!

Apa de toaletă Naturelle Osmanthus are cam aceleași note ca Naturelle, dacă mă întrebați pe mine. Știu doar că este fresh, potrivită pentru vremea asta, nu mă ia durerea de cap de la ea, deci e foarte bună!

Spray-ul Miss Happy de la Oriflame nu vi l-am arătat decât în postarea de tip haul atunci când l-am luat. Și rău am făcut, îi voi dedica un articol, sper, cât de curând. Îmi place că parfumează discret pielea. Nu vă așteptați la o persistență prea mare, e un spray de corp, până la urmă. Dar la prețul de 15 lei pentru 75 ml, eu zic că merită încercat.

Crema de picioare cu lavandă de la YR e un paradox. Nu suport mirosul de lavandă, dar crema asta e tare bună! Până acum n-am avut probleme cu călcâiele crăpate. O folosesc uneori în combinație cu pila Scholl.

Balsamul BioTouch de la Wella nu a primit atenția cuvenită. La început, l-am urât cu viața mea, am zis că a fost cea mai proastă alegere și trebuia să mă opresc la Kallos. Dar pe parcurs, învățând să-l dozez, sau nu știu, s-o fi obișnuit părul meu cu el, a fost chiar ok. Nu a făcut față la fel de bine ca cel de la Kallos la descurcare, dar la hidratare și hrănire… a fost mai bun! Și n-a costat o avere, doar vreo 8 lei de la un magazin de cartier.

De ce aceste produse sunt favoritele lunii?

Pentru că m-am înțeles bine cu ele și pentru că au corespuns cerințelor. Pentru că au hidratat bine și chiar s-a văzut o diferență față de alte produse similare. Și nu în ultimul rând, pentru că prețurile sunt accesibile. Știți că mă uit și la asta! Voi ați folosit vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Seriale favorite

Pentru că am timp berechet în momentul de față, sunt total pusă pe vizionat seriale! Așa că am 3 noi descoperiri luna asta:

  1. Lucifer

luciferDacă Diavolul ar fi așa ca băiatul ăsta… aș da o tură pe acolo! Pe lângă faptul că e simpatic foc, mie îmi place mai mult umorul lui! Are o carismă…debordantă! Ideea e simplă: Diavolul își ia o vacanță din iad și se mută în LA. Aici începe să investigheze crime cu un detectiv. Adică o ea.

2. Dead of summer

imagesĂsta e un super serial horror, pentru fanii genului! După American Horror Stories, zic că ăsta e următorul în top! O tabără de vară devine extrem de dubioasă după ce adolescenții de acolo încep să aibă tot felul de vedenii și să li se întâmple lucruri stranii.

3. American Gothic

67981030-ef85-0133-243e-0e1b1c96d76bAmerican Gothic credeam inițial că e tot un horror, dar am constat pe parcurs că abordează mizeria de sub preș a unei familii influente. Nimic nu e așa cum pare. Și atunci când unul din membrii este legat de un criminal în serie… lucrurile par să se precipite!

Acestea au fost favoritele lunii, la capitolul muzică nu prea am cu ce să vă delectez nou. Am lăsat-o mai moale în ultima vreme și chiar m-am plictisit de radio. Sper ca luna august să fie mai răcoroasă și să am mai multe lucruri să vă prezint! Zi faină să aveți!

4 Replies to “Favoritele lunii iulie – produse de vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *