Ziua bună, oameni frumoși! Dacă ieri am vorbit despre produsele consumate, ghiciți ce urmează azi! Yep, fa-vo-ri-te! Dacă la final de iunie am fost la Suceava și am primit o mulțime de chestii noi, era clar că multe din ele vor intra în categoria de favorite. Am încercat să selectez câteva din noutăți, să nu le iau pe toate la rând, deci iată care ar fi câștigătoarele lunii:

După cum ați văzut în ultimele recenzii, v-am repetat încontinuu cât de mult mi-au plăcut produsele de make-up de la Bionike. Atât fondul de ten, cât și pudra, sunt pur și simplu perfecte! Da, e mai greu cu fdt-ul la 40 de grade cât sunt acum la umbră, dar tot e un produs genial! Nu mai recomand machiaj fără bază de acum înainte, iar cea de la Lambre e și ieftină, și bună! Cât despre concealer, try Boys’n’Berries!

Da, am început să mă rujez! Strange, nu? Dar mi-au plăcut la nebunie rujurile mate de la Golden Rose și Boys’n’Berries! Și am redescoperit rujul Provocalips primit în martie la Galați. Cine se gândea că roșul poate fi atât de frumos???

Șamponul Silver de la Swiss-O-Par merge utilizat atât pe păr uscat, cât și umed, și are niște efecte wow! Mie îmi place mult și preconizez că luna asta îl termin. Parfumul Cool Water de la Davidoff a fost cel mai folosit, nu e greu, nu e prea tare, pentru zilele toride e un răsfăț!

Ca și obiect prețios și drag, am această brichetă gravată, cred că e unul din cele mai frumoase lucruri pe care le-am primit vreodată și pot spune că mă reprezintă în totalitate.

Ca și carte favorită a lunii, cel mai mult mi-a plăcut Geometria iubirii, e un pic altfel față de ce am citit până acum!

Ca și melodie preferată, scoateți boxele pe geam, am chiar mai multe!!!

Ca și accesoriu preferat, nu pot să nu menționez pălăria mea frumoasă! Îmi pare bine că m-am făcut blondă, că m-am tuns scurt, schimbările prin care trec nu-s anapoda! Pe cât de mult fac curat în viața mea, pe atât de mult fac și printre prieteni, printre gânduri, printre absolut tot!

Cam asta a fost luna iulie, destul de capricioasă din toate punctele de vedere, dar lucrurile se așează încet-încet. Și ce îmi pare bine e că toamna e aproape! Se anunță o lună octombrie interesantă, abia o aștept! Dar până atunci… welcome August! Sper să nu ne topești de tot!

23 Replies to “Favoritele lunii iulie

  1. Melodia lui Moga imi place si mie tare mult. Dupa palarii eu nu sunt chiar asa innebunita, dar tie iti sta bine cu ea. Sunt sigura ca ai suferit inainte de a lua decizia acestor schimbari, dar te felicit ca macar iei atitudine. Eu inca ii mai suport pe aia care nu merita.

    1. da… sa stii ca nu e chiar asa usor sa spui la revedere unor oameni, dar e musai necesar cand tie iti pasa mai mult decat lor si cand iti faci mai mult rau cu ei

  2. Super interesanta bricheta! Cat despre palarii… nu cred ca ma intreci! Sunt mega-fan palarii! Am cate doua -acelasi model, aceeasi culoare, marime… ca le cam uit pe unde ma duc! 😀

  3. Am și eu câteva preferate comune cu ale tale:
    pălăria, șamponul și Golden Rose 🙂
    Cum am trecut deja peste 8 zile din august, așteptăm cu interes următorul articol de gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *