Neața bună, oameni dragi! Dacă ieri am vorbit despre produse consumate, azi e clar rândul produselor favorite. Și s-au strâns ceva, altfel combinam postările, ca să meargă treaba mai repede. dar, după cum v-am spus, am mai schimbat din produse și am descoperit unele minunate în schimb! Mă bucur când ceva se mișcă și face ce se presupune că trebuie! Să trecem la treabă!

Despre gelul de curățare T-Zone v-am povestit aici, pot să vă mai spun o dată că-mi place la nebunie! Curăță și-mi dă o senzație de răcorire instantanee. Ca și înlocuitor al tonicului de la T Zone am început să îl folosesc pe cel de la Cosmeplant, cumpărat din Moldova. Are extract de castravete, nu m-am uitat pe ingrediente, dar clar e cu alcool, dar mi-a făcut bine și înainte de acea perioadă a lunii, când parcă mă umplusem de coșuri… În combinație cu Remove spots! de la Afrodita cosmetics chiara  fost super! Aveam ca o iritație urâtă care se întindea pe jumătate de față, nu am mai pățit de mult timp așa, și chiar s-au retras coșurile destul de repede.

Crema de ochi de la Bielenda e un produs care chiar e ok…Șamponul Wash&Go a fost o supriză tare plăcută, chiar căutam un șampon care să dea volum și să mențină măcar 2 zile senzația asta. Am cam ajuns să mă spăl la 3 zile deja… nici mie nu-mi vine să cred!

Șervețelele matifiante de la Oriflame sunt pur și simplu de vis! Încerc să mă controlez, să nu mă mai șterg cu mâna sau șervețelele obișnuite. Iar acestea îndepărtează excesul de sebum destul de bine. E nevoie să revii la 2-3 ore, dar sunt cât de cât ok! La untul de buze Jelly Pong Pong m-a cucerit nuanța, e un nude plăcut, care stă și mai bine după ce te prinde un pic soarele.

Din categoria parfumuri, că tot n-am mai schimbat registrul până să dea căldura, am 3 favorite – Miss Happy de la Oriflame (review aici), C-THRU Lime Magic, care e pur și simplu fabulos, are niște note citrice de te bagă în boală, și Guess Girl, care e floral, dar nu înecăcios.

Cam acestea sunt favoritele lunii iunie! Vă invit și pe voi să-mi spuneți ce v-a mai fermecat în ultima vreme!

39 Replies to “Favoritele lunii iunie

  1. Eu folosesc spray-uri de corp de la Avon, ca e prea cald si nu suport parfumul. BB Creamul de la Yves Rocher si gloss de la Lancome sunt favoritele mele in perioada asta.

  2. Ai avut ceva produse… eu nu am apucat sa scriu despre preferate si nici nu stiu daca o voi face luna asta, pentru ca nu am prea multe noutati. 😀

    1. m-am minunat si eu ce-a fost cu mine, de obicei nici eu nu am multe preferate. sper sa mai descopar una-alta si luna asta

  3. Ma tenteaza sincer parfumul de La miss happy deoarece este o apă de toaletă lejeră, cu aromă efervescentă floral-proaspăt-fructată, are o inimă însorită de corcoduşe suculente, tachinată de o notă zburdalnică si plină de senzualitate

  4. Șamponul Wash&G este singurul pe langa Head & Shoulders , care imi rasfata parul si nu imi face matreata !

    1. nu e de la kiko, l-am primit intr-un beauty box cu produse pentru buze, nu am mai auzit de firma asta, dar e destul de ok si da bine pe pielea bronzata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *