Deja e 4 iulie (ziua Americii :D) și eu tot n-am găsit timp să fac o postare de tipul ”Favoritele lunii…”. De data asta nu mai scap, însă!
Puțintele lucruri luna asta, multe le-am mai menționat și am considerat că nu e cazul să mă repet, dar au apărut și câteva noutăți.

 Șamponul și sprayul anti căderea părului sunt la loc de cinste, și puteți fi sigure că vor fi incluse din oficiu în favoritele lunii încă mult timp de acum încolo. Ce să mai, sunt singurele produse care au făcut minuni, iar acum nu-mi mai cade părul smocuri, să-l găsesc prin toată casa. După regretabila eroare de a schimba șamponul, iar găseam fire de păr din centimetru în centimetru, acum este în proces de reparare, sper să îl remedieze cât de curând. Ce-și face omul cu mâna lui…

E vară, au început temperaturile de 30 grade+, așa că deodorantul e indispensabil. Am unul de la Lidl, dar nu știam că e pudrat, așa că am renunțat la el și am furat Adidas-ul de la iubitul meu. Sunt mulțumită de el, face treabă bunicică, dar nu renunț la căutări!
Laptele demachiant Apidermin Lejer a fost revelația acestei luni, mă înțeleg foarte bine cu el, curăță tot ce prinde, fără să usuce pielea sau să facă rău ochilor. Nu ustură, nu irită, e super!
La capitolul parfumuri, ador Amor Amor de la Cacharel, căruia i-am făcut un review aici.

Luna asta m-am ”bătut” cu o carte de 850 pagini, pe care mă bucur că am cumpărat-o și mai ales, mă bucur că am avut răbdare să trec de primele pagini, care erau extrem de plictisitoare, pentru că am descoperit câteva povești foarte frumoase. Urmează o recenzie cât de curând pentru Vântul demonilor, de Marco Buticchi.

În materie de muzică, gusturile mele nu prea se potrivesc cu cele ale lumii. Dar încerc să fac un efort și mai ascult și chestii comerciale. Așa că luna asta s-a prins de sufletul meu Mr. Probz – Waves.

Aștept să văd și favoritele voastre. Avem preferințe comune?

4 Replies to “Favoritele lunii iunie

    1. E imposibil sa nu fac eu o boacana la sectiunea asta.si am zis doar ca nu mai intru de pe tel.da nah…obisnuinta.toate produsele apidermin lejer mi.au placu,dar laptele demachiant a fost primul,dupa mult timp,la care nu am intampinat probleme si usturimi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *