Neața bună, oameni dragi! Azi e o zi mai mohorâtă decât cele care au trecut, deși e destul de cald afară. Totuși, nu mai am același spor pentru nimic. Dar încerc să mă mobilizez. Trezitul mai devreme nu m-a afectat atât de rău pe cât mă gândeam, n-am fost somnoroasă după-amiaza, deși, stai așa, că e abia a doua zi. Oricum, într-un fel îmi pare bine că reușesc să merg mai mult, mai ales dimineața. Zilele trecute v-am zis că geniul din mine a șters pozele cu produsele consumate luna trecută, din simplul fapt că am trimis prin bluetooth spre laptopul de acasă în timp ce eu eram la muncă, normal că a dat eroare, le-am șters, și abia apoi am văzut că transferul a eșuat. Tipic mie, nu? Dar produsele favorite le-am pozat aseară și azi am fost foarte atentă ce am apăsat.

IMG_20160601_212839

De cum am primit comanda Yves Rocher am început să folosesc loțiunea cu bronzare progresivă. Mi-a fost un pic teamă la început să nu mă pătez, să rămână urme inestetice sau mai știu eu ce minuni. Totuși, am fost foarte plăcut surprinsă, n-a trebuit s-o folosesc decât 2-3 zile și pielea mea a început să capete o culoare mai plăcută, fără să lase urme. Am folosit-o ocazional, dar e deja pe jumătate consumată. Un mare plus și pentru mirosul superb de flori de tiare.

Am văzut gelul anticelulitic Elmiplant de când a apărut, dar nu m-am grăbit să-l achiziționez. Când l-am primit de la Oana am fost tare încântată, pentru că aveam o relație extrem de complicată cu uleiul termoactiv, pe care mă gândeam deja să-l schimb. L-am încercat de 2-3 ori și am fost încântată că nu mă doare, nu mă ciupește și nu se înroșește nimic!

Crema de mâini de la Farmec e primită de la Iulia și pot spune că e foarte bună. Nu o mai folosesc atât de frecvent ca în sezonul rece, dar uneori tot am probleme cu mâinile uscate. Intră foarte repede în piele, deci totul e ok la ea.

IMG_20160601_213124

Crema de picioare cu levănțică de la Yves Rocher nu m-a încântat când am folosit-o prima oară, mai mult din cauza mirosului, dar m-am obișnuit cu ea și am constat că-și face treaba bine și este foarte spornică.

Balsamul Silan Sift&Oils a fost inclus pe listă pentru că l-am tot folosit în ultima lună (Mr. l-a primit pentru testare de la BuzzStore) și consider că merită să știți și voi de un produs bun, care se menține pe haine mai mult decât ce am folosit anterior.

Pila electrică Scholl pentru călcâie nu a mai fost folosită în sezonul rece, pentru că șosetele au făcut toată treaba, dar de când cu vremea mai blândă, Mr. a scos-o iar la înaintare.

Crema de noapte cu Q10 de la Balea a fost foarte bună, spre deosebire de varianta pentru zi, care nu-mi place deloc, e mult prea grasă și lasă o peliculă uleioasă pe față. Dar asta de noapte e chiar ok, hidratează și lasă tenul super.

BB-ul de buze de la Oriflame nu-l folosesc de mult timp, dar m-a convins deja! Lasă buzele hidratate, moi, nu știu cum să vă explic, e ca un balsam, dar mai bun de atât! Nu colorează buzele, deși are o nuanță ușor piersicie.

Acestea au fost favoritele acestei luni, ceva mai multe decât de obicei, asta și pentru că am început să mai folosesc alte produse, să le mai schimb. Mai am câteva pe lista de noutăți, dar aștept să le folosesc mai intens, poate mă conving luna asta. Voi ce produse ați folosit mai mult în luna mai? Ați scos chestii pentru sezonul cald la înaintare sau mai așteptați? Zi faină să aveți!

6 Replies to “Favoritele lunii mai

    1. pai asta e scopul…de mine nu se prinde soarele neam, si daca ma prinde macar un pic, e imposibil sa fie bronz perfect, e ca la tractoristi :(((

  1. FOLOSESC SI IMI PLAC ENORM GELURILE DE DUS YVES ROCHER SI BALEA. TOATA CASA E INDRAG0STITA DE ELE. BALSAMUL DE RUFE SILAN IL FOLOSESC DE CAND MA STIU SI-MI PLACE MULT DE TOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *