Ziua bună, oameni frumoși! Ne pregătim ușor-ușor pentru luna octombrie. Adică o lună tare dragă mie, poate cea mai dragă după decembrie. E și ziua mea, anul trecut în luna asta ne mutam în casă nouă, acum 3 ani făceam actele… deci pot spune că am avut ceva activitate în perioada asta. Așa că las în urmă septembrie și mă pregătesc sufletește pentru viitor. Luna asta n-a adus cu ea prea multe favorite, mai repede am continuat cu produsele din vară, fiindcă vremea a fost tot caldă și frumoasă. Abia de acum îmi voi schimba rutina, dat fiind faptul că s-a răcorit și vremea începe să se schimbe.

Laptele demachiant de la Green Lab mi s-a părut genial! Toate produsele Pure Stem sunt grozave, dar acesta a depășit limita! De obicei, optez pentru bifazicul de la Nivea, e singurul care mă mulțumește, însă de data asta, demachiantul Green Lab a fost magnific. Aveți aici o părere, dar vă spun, mai am o mulțime din el, îl folosesc zilnic, nu ustură, nu irită, nu e uleios…e perfect!

Săpunul lichid de la Balea cu lămâie miroase divin, e cremos și curăță fără să usuce. Ca toate săpunurile lor lichide, de altfel. Ziua folosesc serumul de la YR, îl aveam de ceva vreme și sper să-l termin cât de curând. Nu de alta, dar ați văzut câte mai sunt la rând! Pentru mâini, picioare, călcâie și nu numai, am folosit în ultima vreme loțiunea de corp de la IDC Institute Smooth Operator. Face parte dintr-un set, din care scrubul și spuma de baie m-au dezamăgit complet, dar crema asta e chiar ok!

La capitolul mirosuri, au trecut căldurile alea în care nu suportam niciun fel de aromă, că-mi venea rău. Am pus la treabă lumânarea parfumată cu ananas de la Pepco, al cărei ambalaj îmi place la nebunie, deși e de vară, dar și lichidul cu scorțișoară de la Jumbo. Bețișoarele alea sunt geniale, la iarnă trebuie să mai găsesc să-mi iau, au umplut sufrageria!

Am avut câteva favorite și la capitolul accesorii, și anume: cerceii mari de argint, ceasul-brățară, căruia i-am schimbat în sfârșit bateria și a făcut furori, dar și brățara luată din Alba Iulia.

Nu sunt multe produse, însă pot spune că-mi pare bine că le-am (re)descoperit! Fie ca toamna asta să fie plină de noutăți! Voi cu ce vă mai lăudați în ultima perioadă?

42 Replies to “Favoritele lunii septembrie

  1. Oja de la Melkior imi place si mie. Din pacate produsele Green Lab mi-au provocat o alergie de toata frumusetea, alergie cu care m-am luptat o saptamana asa ca sunt pe lista neagra pentru mine.
    In rest, produsele Balea as vrea sa le incerc!

  2. Vreau si eu betisoare parfumate. Eu mi-am cumparat cateva produse noi de la Yves Rocher, din magazinul fizic pentru ca oferta online nu ma mai tenteaza demult, pe care o sa le introduc in rutina mea de toamna-iarna.

    1. sa stii ca oferta online de la YR nu mai e asa tentanta…si eu imi fac cumparaturile tot din magazinul fizic. nu stiam ca au si betisoare!

  3. Foarte misto bratara cu ceas. Imi aduce aminte de ceva asemanator de pe vremea liceului. Acum stau si ma intreb ce-am facut cu ea… poate o mai am acasa la parinti. Tre’ sa o caut.

  4. Oja Melkior imi place si am folosit-o, iar Yves -serumul acela nu mi s-a potrivit. Ceasul este foarte elegant si feminin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *