Încă o lună a trecut, ușor-ușor vine finalul de an. Timpul nu vrea să stea locului nicicum și simt uneori că nu mai țin pasul cu el. Dar iată că luna octombrie e preferata mea după decembrie, așa că vreau să mă bucur din plin de ea! Profit de vremea de afară, care încă nu e prea răcoroasă, de timpul cu cei dragi, de tot ce pot realiza. Deși septembrie e prima lună oficială de toamnă, pentru mine abia în octombrie se simte atmosfera asta. Dar…anul ăsta nu a mai fost atât de cald și m-am putut bucura deja de frunzele îngălbenite! Am profitat de ele și am creat niște cadre frumoase pentru produsele care mi-au plăcut mai mult decât celelalte în luna ce tocmai s-a încheiat.

Vremea rece s-a simțit din plin, așa că am început să folosesc mai multe produse pentru hidratare. Nu m-am despărțit de cremele de mâini și am una cam prin fiecare loc al casei, și la muncă! Cea de la Apidava e cap de listă, cea mai eficientă, urmată de cea de la Pielor, cu magnolie. La aceasta îmi place foarte mult mirosul, deși ca eficiență e un pic mai slăbuță. Balsamul de buze de la Jolie e fix ce aveam nevoie, are și o ușoară aromă de portocale, mi se pare mie. Hidratează excelent! Să nu uit de uleiul bifazic de la Herbagen, pe care eu îl folosesc – ghiciți unde – pe tălpi! Nu am mai avut cremă de picioare, dar am constatat că face treabă tare bună!

Paleta de la MakeUp Revolution e una din cele mai frumoase pe care le am și e perfectă pentru toamnă. Are nuanțe calde, pământii, nu e singura de acest fel, dar asta parcă bate mai mult pe roșu. Fardurile sunt pigmentate și prețul e foarte mic! Merită achiziția din plin! Nu uit de creionul kohl de la Max Factor, e dintr-o cutie de la Dm. Conturează frumos, se blenduiește ușor, chiar îmi place!

Vopseaua roz de la Garnier este foarte faină, dar în niciun caz permanentă, așa cum scrie pe cutie. La fel ca toate vopselele lor, se ia cam după 2 săptămâni. Mai am jumătate de tub, o să mă fac zilele astea, apoi am ceva în nuanța lavandei, sunt curioasă ce iese.

Cam acestea au fost produsele mele preferate în luna de debut a toamnei! Colorate, hidratante, și să vedeți ce mai urmează și în octombrie! Voi ce favorite aveți în acest moment?

28 Replies to “Favoritele lunii septembrie

  1. Da, da, daaa!! Paleta de la Make-up Revolution merge blana toamna!! Si eu am scos-o la inaintare.
    Balsamul pentru buze de la Jolie a fost si preferatul meu, numai ca a expirat si am incetat sa il folosesc. Parca ii simt lipsa… 😀

    1. mie mi se pare genial balsamul lor, face buzele atat de mooooooii! paletele de la makeup revolution sunt geniale, in general 😀

  2. Toamna e si anotimpul meu preferat, in ultimii ani asa ca incerc sa fac cat mai multe indiferent de vremea de afara. Produsele mele preferate acum sunt cele grecesti de la Olive, cu ulei de masline si ma bucur de ele cat de des pot. Crema de maini cu struguri rosii e senzationala, ti-o recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *