Luna asta am câteva produse pe care le-am folosit “oleacă” mai des decât pe restul. Nu sunt noi toate, dar a considerat că merită să vi le supun atenţiei.

La capitolul machiaj, norocul meu că a mai venit răcoarea şi am reuşit şi eu să mai pun ceva pe faţă, că sincer vă spun, vara asta m-a zăpăcit de tot! Şi la muncă, şi la nuntă, am folosit mai mult paleta True Color Quad de la Avon, Purple Haze. Îmi place culoarea mov şi consider că-mi stă şi bine cu ea! La capitolul rujuri, nu mă despart de cel de la Yves Rocher, de cel de la MUA, dar nu las deoparte nici balsamul de buze Yves Rocher cu cacao şi portocală. Abia aştept să-l încerc şi pe cel de zmeură!

Laptele de corp So Elixir Purple mi-a încântat viaţa! Am tras de el cât am putut şi m-am îndrăgostit nebuneşte încă de la prima aplicare! Sprayul de corp El Divino cu pepene roşu se menţine în topul preferinţelor mele şi luna aceasta, chit că s-a mai răcorit, iar loţiunea tonică tocmai din această cauză nu mai e: a fost prea folosită.

Îmi iubesc lentilele şi parcă nu le-aş mai da jos de la ochi ever!

Am doi aliaţi de nădejde de la Balea: crema de mâini cu lapte şi papaya şi crema de picioare cu portocale roşii şi mentol. Le iubesc! Dar iubesc şi oja Confetti de la Gabrini, e superbă!

La capitolul non-cosmetice au scos căpşorul gelul antireumatic Rumalaya şi balsamul de decongestionare a nasului, care au făcut o treabă foarte bună!

Cam atât pentru luna septembrie, sunt curioasă ce aduce cu ea toamna în continuare, în a doua lună a ei! Avem favorite comune?

10 Replies to “Favoritele lunii septembrie

  1. Ma bucur ca te-am descoperit! Ai avut ceva favorite luna aceasta, nu am incercat de pe aici :)) De la Yves Rocher si am eu o lotiune de corp, dar o alta varianta care intr-adevar e foarte buna!!! Despre nuanta rujului de la MUA nu mai spun nimic… arata GENIAL!
    Te invit sa vezi si favoritele mele, poate ne vom urmari reciproc, pupici!

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *