Neața bună tuturor! Și La mulți ani fericiți tuturor care poartă numele Sf. Andrei! Eu m-am trezit un pic mai târziu ca zilele trecute, dar am sunat-o pe soră-mea, apoi m-am luat cu una-alta, am zgâit ochii pe net și am uitat că n-am pregătit articolul pentru azi. Și pentru că am făcut deja empties-urile, am zis să fac și favoritele. Dintre acestea,  cele mai dragi îmi sunt parfumurile Yves Rocher. Și fardurile elf, pe care am început să le refolosesc, să zic așa. Dar, mai pe larg…

yves-rocher

Parfumuri – YR

A venit frigul, deci am scos de la naftalină toate parfumurile prea tari pentru vară. So Elixir purple e veche iubire, noroc cu nașa, ea mi l-a luat când am făcut cununia, în vară. Abia așteptam să vină iarna ca să-l scot din cutie. Quelques notes dAmour e un alt parfum mult iubit. Nu mi-am luat apa de toaletă, am înțeles că e mai soft, dar mie ăsta-mi place. Ambele parfumuri sunt de la YR, m-au cucerit de data asta, deși mai am 2 de la Guess pe care le folosesc destul de constant.

elf-nivea-modelite

Make-up – elf, Modelite, Nivea

Pentru că noua postură îmi cere să fiu oleacă mai profi, am apelat la tactica machiajului. Nu neapărat în fiecare zi, dar măcar 3 din 5… Și cele mai de ajutor îmi sunt cele două farduri duo de la elf, dar și pudra Modelite, pe care o am din magazinul Tati. Adevărul e că prima dată nu ne-am înțeles, dar dacă apelez la cremă înainte, merge ca unsă. Dacă am tenul uscat, se strânge și se vede urât. Șervețelele Nivea nu le-am folosit în fiecare zi, dar atunci când nu am machiaj sau nu e ceva mai rezistent, sunt perfecte!

La capitolul muzică, am vreo două melodii care m-au obsedat luna asta. Am făcut o nouă descoperire – Poets of fall. Tare mult îmi plac tipii ăștia! E un rock mai soft, un alternativ, chiar mi s-au părut super ok. Iar melodia Carnival of Rust… nu am cuvinte!

Carla’s Dreams rămân preferații mei, cel puțin de când au cântat la Brăila, dacă mai aveam vreo urmă de îndoială, acum știu că îi ador. În live-uri sunt demențiali, au o tentă de rock, care mie-mi place la nebunie! Plus că ei sunt… ei! N-ai cum să nu-i adori! Sunt diferiți.

La capitolul seriale, am reluat tot ce a început, mai am câteva episoade din Anatomia lui Grey, am cam rămas în urmă. Plus vreo 2-3 episoade din Lucifer. Adevărul e că seara mă pun să scriu, citesc, și nu prea mai am timp de TV. Dar o să mă pun să le aduc la zi, cât de curând.

Cam acestea au fost favoritele lunii, destul de puține, am mai avut produse începute de ceva timp, dar luna asta le-am terminat sau urmează. Așa că pentru decembrie s-ar putea să fie schimbări, să vedem cum evoluează testele. Voi cu ce vă mai lăudați în ultima vreme?

26 Replies to “Favoritele lunii noiembrie – YR, elf, Nivea, Modelite

  1. Parfumul Quelques notes d`Amour nu mi se potriveste deloc. In schimb parfumul So Elixir e bestial. Sa vezi gelul de dus cum e. Miroase incredibil de bine. Carla`s Dreams si pe mine m-a cucerit de vreo 2 luni. Mai ales de cand e jurat la X Factor. Si lu fi-miu ii place. Se clatina (danseaza) si canta “op, ilaila” la 2 ani. :))

    1. :)) cred ca e tare haios! da, la x factor face senzatie, intr-adevar, e foarte imprevizibil! am avut si gel de dus so elixir purple, imi venea sa adorm in cada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *