Ziua bună, oameni faini! Mă chinui din ce în ce mai mult să nu mai pierd zilele fără să scriu, dar când ești full e foarte complicat. Nici când ieși la 17 nu e mai ușor, ajungi acasă, mănânci, ieși la plimbare și nu mai apuci să faci nimic. E adevărat, avem o viață cam plină și nu mai apuc să fac tot ce mi-aș dori. Însă încerc, pe cât posibil. Tocmai de asta vreau să vă arăt ultima comandă Femme Luxe, de care sunt super încântată! Vă spuneam data trecută că vreau musai un articol din categoria Black Bodysuits, ei bine, am făcut-o și nu îmi pare rău deloc! Nu oi fi eu vreun top model, dar consider că de foarte mult ori îți poți pune feminitatea în valoare cu ajutorul hainelor faine, croite exact după tine.

Body negru din dantelă

Deși nu mă gândeam ce voi face cu el, mi s-a pus pata pe un astfel de body. Tare fain e și mi s-a părut că întruchipează femeia în cele mai frumoase ipostaze ale ei. Am ales mărimea M și este perfect. Nu este un body modelator, deci nu vă așteptați să stângă pe undeva. Pur și simplu e din dantelă, cu clipsuri în partea de jos, bretele reglabile, spate reglabil, dar și cupe cu întărituri. Pentru o seară incendiară sau pur și simplu pentru ca tu să te simți feminină, îl recomand! Este comod, nu strânge, nu irită pielea. Pentru mine a fost o alegere fericită și chiar îl aleg când sunt anxioasă sau nu am suficientă încredere în mine. Este o alegere ce îmi dezvăluie feminitatea, dar pe care nu o știu decât eu.

Pantaloni de trening gri

După experiența de la comanda trecută cu pantalonii albaștri, mărimea M, am zis că de data asta îi iau pe gri, mărimea S. Degeaba! Nu știu care e treaba cu genul ăsta de pantaloni, cred că numai eu îi nimeresc aiurea. Am văzut fete care îi poartă și cărora le stă demențial. E clar, a fost al doilea semn pentru mine, trebuie să mă opresc. Mai repede o să încerc să mai comand ceva Pink Joggers, poate variantele pe roz sunt croite mai bine.

Costum în 3 culori

Seturile de la Femme Luxe sunt majoritatea niște reușite. Până acum alegeam doar seturi de trening sau am avut și Knitted Loungewear Sets. Dar acum, că vine căldura, am zis să aleg ceva mai subțire. Tocmai de aceea am ales acest set în 3 culori, din 2 piese, numai bun de primăvară! Nu pot spune că îmi exprim feminitatea aici, poate doar prin prisma culorilor.

Materialul e foarte fain, nu este gen trening, ci mai repede poliester, ceva gen cămașă. Este ușurel și subțire, deci pe temperaturi mai mari merge la fix! Îmi place că pantalonii nu-s până în pământ, ci până la gleznă. Eu am luat mărimea M și e perfectă. La capete, atât la mâneci, cât și la pantaloni, există niște manșete mai rigide, în aceleași trei culori, doar că dispuse orizontal – negru, alb și roz prăfuit. Bluza e foarte interesantă, de-a-ntregul, cu fermoar în zona bustului, cu glugă albă, cu buzunar mare în zona burții și cu elastic la bază. Mi se pare extrem de ingenioasă!

Per ansamblu, comanda asta a fost ok. Îmi pare rău de pantaloni, dar dacă am avut probleme cu S, dar și cu M, clar … Cât despre al patrulea element ce nu a fost pe stoc, era vorba de setul de bluză și fustă tricotate, care mi s-a părut interesant, dar nu pot spune că plâng după el. Mai vedem ce mai apare, ne pregătim de primăvară și sperăm să vină definitiv! Vouă ce vă place cel mai mult din ce am ales eu? Voi cum vă exprimați feminitatea, prin haine, prin machiaj, prin coafură?

20 Replies to “Feminitatea pusă în evidență cu ajutorul hainelor (OOTD)

  1. În primul rând, consider că ne arătăm feminitatea prin atitudine, prin eleganța și rafinamentul de care dăm dovadă în comportament. Apoi, da, contează cum purtăm hainele și machiajul, să fie pe stilul nostru și cu bun gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *