Ziua bună, oameni frumoși! E imposibil să nu fi citit până acum măcar un articol despre Femme Luxe din toate cele pe care le-am scris. I-am descoperit acum aproape doi ani și de atunci am tot comandat hăinuțe de la ei. Nu pot spune că am adorat toate articolele comandate, însă majoritatea au fost ok. De multe ori am greșit eu mărimea, deși încercam să îmi dau seama exact ce și cum. Vina a fost de ambele direcții, de fapt, croiul este diferit, însă per ansamblu, mie îmi plac hainele de la ei! De la rochițe până la seturi Loungewear, de la blugi până la pantaloni de trening, zic că pentru o comandă reușită trebuie să te uiți foarte bine la mărimi și să citești exact dacă e vorba de un articol oversized sau nu.

Pantaloni de trening – în topul preferințelor în sezonul rece

Deși am optat și pentru Loungewear sets, am luat și pantaloni de trening separat. Așa am făcut și la ultima comandă. V-am mai zis că înainte nu purtam pantaloni de trening deloc? Vai, ce prostie făceam! Mai ales în perioada mai rece, țin mult, mult mai cald decât blugii. Sunt căptușiți, plini, nu sunt transparenți și nici nu trece vântul prin ei.

De data asta am ales două perechi de pantaloni, unii negri, uni în carouri. Cei în carouri au buzunarele ascunse, cei negri le au aplicate. Ambele perechi sunt mărimea 6 și sunt excelente. Mă gândeam să iau 8, dar pentru că sunt oversized, am zis că merge și 6, sigur mă vor cuprinde. Și chiar așa e!

Se potrivesc, sunt lejeri, țin de cald, asta e tot ce contează. Materialul e foarte bun, nu i-am spălat până acum excesiv, dar nu par nici genul care să se scămoșeze în timp. Per ansamblu, zic că am făcut o afacere bună. Și pentru că vremea pare să țină cu noi, nu a venit frigul, nu nimic, sunt excelenți pentru plimbări.

Pulover-rochiță-vestă

Aici recunosc, mai bine luam un Lounge set… Pe site e dat ca rochiță oversized, eu am zis să iau mărime mai mică să vină ca un puloveraș…. dar zici că e ilicul lu mamaia :)))

Nu ne înțelegem, deși e tare faină, în alb și negru, iar materialul e grosuț. În mod cert trebuie purtată cu ceva pe deasupra, însă cred că o cămașă e mai potrivită decât bluzița pe care am ales-o eu. Sau nu știu… altceva? Voi ce idei îmi puteți da?

Așa și așa… nu mă dau în vânt după acest articol. Încă mă gândesc cum l-aș putea purta, deci… v-am zis, dacă aveți idei, sunt binevenite!

Una peste alta, hainele pe care le-am adorat de la Femme Luxe în mod cert sunt duble sau triple ca număr fața de cele pe care nu le-am plăcut. Ideea e că acum au foarte multe modele de pantaloni, sper să îi mai schimbe, pentru că deja am foarte multe perechi. Și o să trebuiască să mai dau de ele, întrucât chiar nu le port pe toate.Dar să sperăm că se vor schimba după anotimp. Voi ce hăinuțe v-ați mai cumpărat în ultima perioadă? Sunteți fani pantaloni de trening?

One Reply to “Femme Luxe – final și început de an”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *