Știți că v-am povestit săptămâna trecută despre concursul inedit organizat de Henkel cu ocazia relansării balsamului de rufe Silan Classic, #8saptamanideprospetime. Am primit trandafirașul și trebuie să recunosc că, deși nu sunt eu cea mai mare fană a florilor în ghiveci, m-am cam atașat de el.
Iubitul meu e mai mult decât fascinat, floricica e ”fata noastră”, vorbește cu ea, îi pune apă, m-a și ”amenințat” deja, să nu carecumva să mă audă fata că nu-mi place de ea sau chestii de genul, că atât îmi trebuie :)) El și-a intrat serios în rol, a zis că o să-i schimbăm și ghiveciul, pământul, s-o facem mare și frumoasă și să înflorească în continuare.
Fetița a stat la geamul de la dormitor, dar am constatat că vreo 2 floricele s-au cam uscat, probabil lumina este mult prea puternică, așa că i-am schimbat locul și am dus-o în balcon. Acolo are lumină, dar nu directă, nu mai bate soarele în ea. O udăm zilnic, și am avut plăcerea de a o urmări cum i se deschid boboceii și cum înflorește în toată splendoarea ei.

Azi dimineață am curățat-o, i-am luat toate frunzele uscate sau îngălbenite. Sper să-i meargă mai bine pe balcon.

Și bibilind-o azi un pic, am observat că mai are un bobocel. În aștept să înflorească, abia aștept să vi-l arăt.

Dacă aveți și voi trandafirași în ghiveci și vă pricepeți mai bine la îngrijirea lor, poate-mi dați și mie niște sfaturi. Cam ce trebuie să-i fac, cum să-l îngrijesc. Eu, oricum, mă străduiesc! Și pentru a doua săptămână…eu zic că e bine! sper să fie din ce în ce mai bine!

4 Replies to “Fetița noastră crește!

    1. crede-ma, am primit 2-3 ghivece cand m-am mutat, si dupa o saptamana erau la gunoi. cre ca era de la singuratate 😀 acum, ca ne-am inmultit in casa, rezista mai bine 😀 sper sa o tina tot asa si sa-si revina, ca adevarul e ca prind drag de ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *