Ziua bună, oameni faini! După Sf. Maria a avut loc o ”explozie” de evenimente, așa cum a fost și al nostru, și nu numai. Multe nunți, multe botezuri, evenimente religioase amânate de mult timp și găsită acum o portiță de organizare. Știu că mulți încă sunt în dubii pentru toamna asta, dar zic eu că va fi bine. Sau cel puțin sper. Nu am nunți în sezonul ăsta, însă am impresia că la anul nu mai scap. Și pentru că tot vorbim de evenimente, hai să vorbim și despre buchete și aranjamente. Știți bine că buchetul miresei și al nașei sunt în centrul atenției, așa că am pentru voi o idee inedită, care va rezista și în timp. Buchetul meu e rezistat fix cât după nuntă, s-a ofilit instantaneu. Că deh, vorbim de flori naturale. Dar ce ziceți de un buchet din flori din săpun?

Vin cu această idee deoarece la evenimentul nostru am primit un aranjament floral minunat și un tablou cu licheni de la Amazing Flowers by Nico. M-a cucerit instantaneu, așa că o să vedeți aranjamentul și ca decor pentru poze de acum încolo 😀 În plus, mi se pare o idee inedită și durabilă de a face buchete sau aranjamente pentru evenimente.

De ce flori din săpun?

Pentru că cele naturale se ofilesc foarte repede, mai ales la căldură. Pentru că oricum își pierd mirosul imediat. Pentru că în cel mai bun caz vor fi ok doar pe durata evenimentului. Și ah, să nu uităm cât de scumpe sunt florile naturale…

Avem o alternativă foarte bună în aceste flori din săpun. Se pot face o mulțime de tipuri de flori, pe multe culori, se pot adăuga detalii, fluturași, buburuze, orice. Se pot face sub formă de buchet, cutie, cufăr, am văzut la Nico pe pagină o mulțime de idei. În plus, vorbim de un cadou ce durează în timp. Mi se par de-a dreptul minunate aceste flori!

De ce tablouri din licheni?

Pentru că sunt idei minunate de cadouri, se pot personaliza cu orice poză, sunt durabili și naturali. Nu necesită udare și absorb umiditatea din cameră, fiind și antialergici. Și arată minunat!

Nicoleta pune foarte multă pasiune și răbdare în ceea ce face, iar asta se vede în orice iese din mâinile ei! O felicit și vă rog și pe voi să o susțineți, să îi vizitați pagina și de ce nu, să vă alegeți un aranjament pentru o ocazie specială – începerea anului școlar, nuntă, cununie, botez, zi de naștere etc. Vouă vă plac aranjamentele de genul, credeți că sunt mai potrivite decât florile naturale?

13 Replies to “Fii inedit, alege buchete de flori din săpun!

  1. Sunt absolut superbe ,imi plac mult .Am și eu o cutiuță cu trandafiri din săpun de vreo 2 ani și se menține super bine și minunate sunt pentru a fi oferite cadou de început de an școlar ,o să mă uit și eu pe pagina ei să văd ce găsesc .

  2. Da, îmi plac tare mult astfel de ornamente din flori de săpun, rămân o amintire plăcută pentru o perioadă mai lunga de timp.

  3. Ce frumoase sunt, nu am primit pana acum flori de sapun dar sper intr o zi sotul meu sa fie inspirat si s o faca! :)) O sa cumpar si eu sa ofer cadou, ma duc sa vad modele si preturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *