Ziua bună tuturor! Probabil ați văzut în social media deja campania pe care ciocolata Poiana o desfășoară – Viața se întâmplă acum. Mi se pare o idee minunată să ne reamintim lucrurile pe care le iubim și pentru care suntem recunoscători azi. Pentru că tot e început de an și am intrat în ultima lună de iarnă, provocarea este de a ține un jurnal și de a nota zilnic în el cel puțin 3 motive pentru care te bucuri de prezent sau pentru care ești recunoscătoare în ziua ce a trecut. Nu sunt genul care să mai țină un jurnal, am scris și eu într-unul la vremea mea, însă aș extinde acest tip de scriere și cu citate, cu lucruri care ne binedispun și care ne fac fericiți. De exemplu, aș alege să trec în jurnal gânduri pozitive, îndemnuri.

Am primit un pachet PR foarte drăguț, cu tot ce îmi trebuie pentru a mă apuca de scris. Și cu multă ciocolată Poiana, e adevărat, să meargă scrisul mai bine. Și adevărul e că aș putea nota ciocolata ca fiind unul din motivele pentru care sunt recunoscătoare în fiecare zi. Pentru că mă binedispune în orice situație. Pentru că îmi dă o stare subită de fericire. Pentru că după ciocolată, te simți capabil de orice.

Tu pentru ce ești recunoscător azi?

Eu sunt recunoscătoare că am unde locui, că am ce pune pe masă și că am un job. Sunt recunoscătoare că mă trezesc în fiecare zi și că nu adorm cu capul plin de griji și probleme. Sunt recunoscătoare că pot dormi liniștită. Sunt recunoscătoare că există Aki și ne face viața mai frumoasă. Sunt recunoscătoare pentru puținii oameni ce îi am aproape. Mă bucur zi de zi de oameni, de locuri, de momente. Mă bucur de lucrurile mici – o carte, o ciocolată, o cafea, o plimbare, o zi cu soare. Și cred că e important să găsim bucurie în orice.

Hai să ținem un jurnal cu toate lucrurile bune din viața noastră. Ce am făcut bun azi, pentru ce sunt mândră de mine, ce am reușit să rezolv, ce citate mă inspiră, ce mi-aș spune în oglindă. Și când ne e mai greu, să recitim lucrurile frumoase. Cred că așa ne-am mai schimba perspectiva asupra noastră.

Astăzi pot să fac orice și voi reuși să fiu calmă, puternică, dar și iubitoare!

Voi ce vă propuneți să faceți și pentru ce sunteți recunoscători? Cum vă bucurați de prezent?

#viataseintamplaacum #ciocolatapoiana #3motivepentruprezent

13 Replies to “Fii recunoscător pentru ziua de azi!

  1. Sunt recunoscătoare pentru cei 2 copii minunați, pentru soțul înțelegător, pentru ajutorul oferit de soacra mea. În fiecare zi îmi ofer motive de bucurie: poate un film captivant, o carte, ceva dulce, năzbâtiile celui mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *