Cu două săptămâni înainte de finish m-am gândit și eu să fac un update la proiectul demarat de Deena și susținut de foarte multe fete din blogosferă: Finish 6 by Christmas. Scopul: De a mai consuma cosmeticele, nu doar de a le cumpăra!
Vă arătam aici produsele pe care le-am ales pentru consum: crema de zi Apidermin Lejer, spuma Advance Tehniques, corectorul The One de la Oriflame, laptele demachiant Apidermin Lejer, loțiunea de corp de la Balea și roll-on-ul cu aloe bio de la Yves Rocher.
Țin să vă anunț că deja două produse-s gata, v-a înștiințat prin postările cu produse terminate: loțiunea de corp de la Balea și roll-on-ul de la Yves Rocher.
Mai rămân două pe ducă, adică produsele din gama Apidermin Lejer: laptele demachiant și crema de față. Ne-am imobilizat și cel puțin cremele le folosim cu conștiinciozitate. Cat atât a mai rămas din crema de zi, în condițiile în care era aproape plină:

Corectorul și spuma nu știu cât voi reuși să le termin. Cu spuma mai am șanse…dar la corector…greu! Machiajul îmi e din ce în ce mai străin, d-aia m-am abținut în ultima vreme și de la cea mai mică paletă de machiaj, pentru că știu că o voi consuma greu sau deloc.

Eu sper ca măcar patru din toată lista să se termine. Și promit să fac eforturi mari și cu spuma! Eu zic că e o realizare! Vedem de Crăciun! Voi cum evoluați?

7 Replies to “Finish 6 by Christmas – update

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *