Nici n-a început bine anul că m-am hotărât să mă implic într-un nou project pan. Iar de această dată, termenul limită va fi 1 aprilie, adică am 3 luni pline pentru a consuma ce îmi propun. Nu mai aleg SF-uri de produse,pe care-s conștientă că nu le pot consuma nici într-un an, d-apăi în trei luni, ci chestii rezonabile. Toată treaba e să mă țin de ele!

IMG_20160105_124659Lista mea arată cam așa:

  • apa cu atomizor de la Auchan – am cumpărat-o în vară pentru a mă răcori, dar am constatat că e bună cam la orice, și la aranjatul părului, și la șters o pată mai încăpățânată… Data de expirare este 16 martie, așa că aș vrea s-o dau gata până atunci!
  • tușul Mega Effects de la Avon – îl iubesc, dar parcă îl am de prea mult timp și aș vrea să încerc și altceva!
  • pudra The One de la Oriflame – dacă am prins curaj și am văzut că se poate consuma, am zis să o și fac, pentru că mai sunt atâtea variante care mă așteaptă!
  • keratina lichidă de la Anian – îmi place și nu mai e mult în recipient, dar cine a folosit-o știe ce cantitate mică trebuie folosită de fiecare dată, fiind foarte spornică. Nu vreau să expire și am cam evitat-o în ultima vreme, deci am nevoie de un imbold pentru a o folosi.
  • spray-ul de corp cu aromă tropicală de la Balea – trebuie și el terminat, nu? Chiar dacă vara e departe, presimt că atunci voi fi înconjurată de alte arome!
  • masca cu argilă de la Sun Renaissance – n-am folosit-o decât o dată și mai am și altele, deci ar cam fi cazul să îmi aduc aminte de ea dacă nu vreau să ajungă la gunoi.
  • untul colorat de buze de la Cien – am folosit ceva din el, dar e nevoie de o utilizare constantă.

Acestea sunt produsele pe care m-am hotărât să le termin până la 1 aprilie, sper să și reușesc, dacă nu pe toate, măcar o parte însemnată, să iasă mai bine decât la proiectul de Crăciun. Vă invit și pe voi să vă alăturați acestui project pan, ca să ne comparăm rezultatele! Zi faină să aveți!

6 Replies to “Finish 7 by spring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *