Neața bună, oameni dragi! La mulți ani tuturor sărbătoriților de azi, sper să aveți parte numai de lucruri bune și frumoase și o petrecere de vis! O nouă săptămână începe, așa că e cazul să ne mobilizăm (nici mie nu-mi place, dar deh…) Nu știu voi cum sunteți, dar pe mine mă termină ieșitul cu Aki de dimineață. Așa că săptămâna asta, ținând cont că are cine să-l scoată și nu e cazul să-l trezesc eu la 6, e de vis! Asta înseamnă mai mult timp pentru mine și pentru make-up în fiecare zi! Știți că la începutul anului mi-am propus să mă machiez mai des, așa că țin musai ca anul ăsta să termin măcar 2-3 produse, fie ele bb cream, pudră sau vreo paletă (ar fi prea mare minunea, dar…cine știe?) Așa că azi vorbim despre produsele Flormar din colecția Pretty by Flormar.

Produsele Flormar mi-au fost destul de străine până la evenimentul Galați Beauty Swap, nu încercasem nimic de la ei în afară de o ojă. Acum mă pot lăuda cu farduri de pleoape, rujuri, deci sunt deja inițiată. De data asta am primit două produse din colecția Pretty by Flormar, colecție nouă, plină de culoare – un ruj mat și o paletă de farduri. Pe lângă ele, am și un rucsăcel tare drăguț, pe care sigur îl voi folosi! mai multe detalii despre colecția asta sau despre produsele lor găsiți pe site sau pe pagina de Facebook.

Paleta conține 4 farduri, unul alb, unul argintiu, albastru denim și verde închis. Deși niciodată nu am fost adepta verdelui și albastrului la ochi, de data asta am făcut o excepție și a ieșit chiar frumos. Mai colorat un pic și mai țipător, dar foarte drăguț, mi-a plăcut! Eu le-am folosit cu o bază de fard de pleoape și au rezistat întreaga zi, abia spre seară au început să se estompeze un pic. Fardul alb nu l-am folosit deloc, nu prea îi găsesc utilitatea…

Știu, pozele nu sunt foarte relevante, eu am adăugat foarte puțin albastru și mai puțin verde, dar să știți că mi-au plăcut mult, se lucrează ușor cu ele.

Rujul lichid mat mi s-a părut inițial un pic prea roz, așa că nu m-am dat în vânt după el, dar ulterior, purtându-l, a fost deja dragoste la a doua vedere! Nu este țipător, după cum vă poate păcăli din prima, ba din contră,e  chiar plăcut. La capitolul mat, nu mi se pare atât de mat precum altele, dar nici nu usucă buzele atât de rău. Este destul de cremos, la rezistență, în schimb, mai are de lucrat. Dar merită, este un ruj frumos și hidratant.

Mă bucur că am avut ocazia să mai testez câteva din produsele celor de la Flormar, mai ales că acum este și magazinul fizic la Galați, deci mă pot aproviziona oricând! Voi folosiți produsele lor? Ce-mi mai recomandați din portofoliul de produse?

42 Replies to “Produsele Flormar – ideale pentru un make-up de vară

  1. Eu am doar cateva oje, un lipstick pencil and 2 farduri. Sunt multumita, ca au si preturi accesibile pentru orice buzunar! u

  2. Am un ruj si o oja Flormar si mi-as dori mai multe. Imi place paletuta de farduri. Are nuante frumoase.

  3. Personal nu am incercat nimic de la Flormar, dar si eu mi-am propus sa mai dau pe spate cateva produse de makeup pana la sfarsitul anului. Hai ca o scot la capat la capitolul rimel, fond de ten si pudra.

  4. Am folosit mai demult produse de la Flormar si mi-au placut foarte mult. Nu stiu de ce acum nu mai am niciun produs -pesemne ca n-am mai gasit. Mi-ar trebui niste farduri noi! 😀 Cele prezentate de tine arata foarte bine! Multumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *